Baderom Renovering Tips

Baderom Renovering Tips  Kjøkken og bad er rom som potensielle kjøpere ser nøye på. Når du renoverer et bad på riktig måte, vil det meste av utgiften du legger inn i renoveringen komme tilbake til deg når du selger hjemmet. Hvis du prøver å appellere til et bredt marked, unngå renoveringer som er for quirky, for personlig eller eksentrisk. Overvei din egen smak når du bruker midtveien.

Planlegging Inspirasjon

Planlegging sparer tid og penger, og fører til større tilfredshet når renoveringen er fullført. En gratis ressurs for planlegging av ideer er å besøke nye modellhjem og bad- og kjøkkenforsyningsbutikker. Et annet alternativ er å besøke boligforbedringsbutikker og deres nettsteder. Mange har virtuelle maling- og remodelmoduler som lar deg prøve å male fargeskjemaer. Badmagasinmagasiner gir også inspirasjon og hjelper deg med å avgjøre hvilke renoveringer som appellerer til smak, budsjett og tidsplan.

Renoveringstyper

Overflateoppussing kan inneholde de enkleste endringene som maling, tapet og belysning eller mer komplekse prosjekter som forandringer til gulv, dusjer, toaletter, skap og benkeplater. Oppussingsrenoveringer er mer omfattende, hvor inventar som badekar, vasker, skap og toaletter kan plasseres helt innenfor badplassen. VVS og elektrisitet er sannsynligvis involvert. Rive ut renoveringer omfatter en komplett rive ut som påvirker elektrisitet, rørleggerarbeid, vegger, vinduer og dører. Alt kan bli fjernet, skiftet og omdesignet. Basert på hvilken av disse tre typer renovasjonene du vil, bestemmer deg om du vil gjøre alle dine renoveringer selv, eller ansett en entreprenør for minst en del av prosjektet.

Baderomskomponenter

Utstyr: Det kan være mulig å refinish dusj og badekar eller de kan trenge erstatning. Boblebad er en luksus, men er ikke kjent for sin payback på videresalg. Oppdaterte vannbesparende toaletter er et godt tillegg om du planlegger å selge eller planlegger å bli.

Vask: I økende grad er piedestalvasker populære. De har en strømlinjeformet utseende, men de gir mindre kabinettlagring enn motrør. For å kompensere kan du legge til veggskap eller stablingkurver til oppbevaring.

Teller: Bordplater av granitt, marmor eller betong er et alternativ til tradisjonelle flater.

Belysning: Baderomsbelysning må være lys. Belysningsarmaturer bør utfylle innredningen og ikke overmanne den.
Maskinvare: Moderne maskinvare med to fargetoner er populær som er børstet nikkel.

Speil og glass: For speil og glass, fortsetter rene linjer å være populære. Rammer rundt speil og skråkant kan myke linjene. Glassblokker kan brukes til dusjkabinetter og romdeler.

Farger: For å holde utseendet på badet elegant, kan du begrense fargeskjemaet til et nøytralt tema eller legge til en fet aksentfarge.

Gulv: Baderomsgulv må ikke begrenses til fliser eller vinyl. Tradisjonell skog, bambus, kork og betonggulv blir stadig mer populært.

Tile: For å overleve et fargeskjema, kan du legge til en farget eller strukturert grense til nøytrale fliser og til og med fliser rundt hele dusjen eller badekaret. Glassfliser skaper en glitrende effekt. Enhver flis bør ha den smaleste mulige perlen av fugemasse utsatt slik at overflatene virker glatte.

Andre artikkelen

Slik installerer du utendørs trinn
Hvordan å glassfiber en boks
Slik remodellerer du en kjøkkenbakside
Installere innfelt belysning i kjøkkenet gjennom loftet
Bruker til en dørkvern
Små baderomslayout ideer
Fjerning av Graffiti Paint
Slik endrer du en rustfritt stål vaskefarge
Slik isolerer du en plate
Slik løser du innvendige hjørner av gips
Hvordan gjenvinnes polystyren?
Tile Floor Edging
Hvordan finne fuktighetsinnholdet i tre
Slik feilsøker du en Senco Nail Gun
Slik bytter du en dusjenhet
PEX Pipespesifikasjoner
Ideer for Refinishing Tile Floors
Slik installerer du baderomsfliser på veggen med lim
Snekker Måleverktøy
Wolmanisert trebehandling