Typer av murvegger

Typer av murvegger  Murstein brukes på utallige måter i arkitektoniske og konstruksjonsdesign. Det finnes en rekke forskjellige typer konstruksjoner du kan bruke til å bygge en mur med en bestemt stil. Murstein er laget av fyret leire, og de kommer i en rekke farger og teksturer. Farge, tekstur og måten mursteinene legger på, påvirker stilen på mursteinen din. Mønstrene som brukes i murstein legges til som obligasjoner.

Kjører Bond og Common Bond

Det er viktig å forstå skillet mellom tegl-leggingsbetingelser for å forstå stilene av murvegger. En 'stretcher' er en murstein som ligger horisontalt langs veggen, slik at langsiden av mursteinen viser. En 'header' er en murstein som er lagt med den korte enden mot veggen, slik at den firkantede delen av mursteinen viser. En løpebånd er kanskje den vanligste stilen til murvegg, hvor mursteinene legges i rader med ensartede strekker. En løpende obligasjon er en annen enkel stil. Rækker av strekkere er spisset med en rad som er fullstendig av topptekster. Rækkene er jevnt fordelt, slik at du kan plassere tre rader med overskrifter og en rekke strekkere, og gjenta mønsteret for hele veggen.

Flamsk Bond

Et flamsk band er opprettet som veksler hver murstein som en header og en bårer. Med denne stilen synes mursteinene å være korte så lenge igjen og igjen. Rynene legges slik at hver topp er sentrert over og under en bårer. Dette skaper den samme effekten både horisontalt og vertikalt. Selv om det flamske båndet anses av mange for å være den mest elegant utseende, er det ikke så sterkt som det engelske bindingen.

English Bond

Den engelske obligasjonen er enda en vri på alternerende hoder og strekkere. Med denne stilen er en rad murstein lagt horisontalt med alle strekkene. Den neste horisontale raden legges helt som hodestøtter, og den tredje er en annen rad med strekker. Dette vekslende mønsteret bæres gjennom hele veggen, noe som skaper et ensartet, men fremtredende utseende. Denne obligasjonen brukes mye og anses å være en av de sterkeste obligasjonene.

Andre artikkelen

Hvordan Kutte Plast Laminat til en benkeplate
Ideer for Refinishing Tile Floors
Slik installerer du en laminatgulvtrapp
Hvordan henge gipsvegg rundt en garasjeport
Huleisolasjonsprodukter
Slik installerer du et casement-vindu
Cylinderbore Gauge Instruksjoner
Slik fjerner du en gammel linoleumgulv
Slik installerer du Gips Wallboard
Gulvmaling Slipingstips
Hvordan å pusse over trepanel
Hvordan bygge et hus ut av resirkulerte materialer
Verktøy som trengs for gips
Vinyl Siding Spesifikasjoner
Slik installerer du plastfliser
Fordeler og ulemper ved solpaneler
Bathroom Slate Ideas
Typer Railroad Hammers
Slik fjerner du klistrede gulvfliser
Teppegulv ulemper