Slik rengjør du tungen og sporet fra gjenvunnet tre

Slik rengjør du tungen og sporet fra gjenvunnet tre 

1.

Børste overflaten av hvert brett av det gjenvunnet tømmeret. Dette er en skitten jobb, så vær sikker på å ha på deg sikkerhetsbrillene og en støvmaske. Ikke bruk vann for å rense vedet, det vil øke gulvets korn. Etter at gulvene er installert, blir de slipt jevnt. Du kan bruke en stålbørste med en skrape for de dårlige områdene. En grillgrill børste fungerer bra for dette.

2.

Kjør en metalldetektor over hvert brett. En håndholdt metalldetektor vil finne eventuelle skjulte negler eller skruer som kan ha brutt av i treet når det ble fjernet. Disse kan være farlige og kan forårsake skade på verktøyene dine. Fjern alt som er funnet med en hammer og en trimprotein.

3.

Stabl gulvet med materialet i samme retning. Dette vil gjøre det enklere å jobbe med de enkelte gulvbeleggene.

4.

Klipp et lite stykke av de gjenvunnet gulvene og ta det til ditt lokale treverksted. Bruk den til å finne et sett med routerbiter som tett matcher prøven. Du må løpe veden gjennom tungen og sporet biter for å reparere dem slik at de passer godt sammen. De blir ofte skadet når de fjernes fra den gamle strukturen.

5.

Sett tungenruterbiten inn i et rutetabell. Juster rutebiten for å matche utklippsprofilen. Legg gulvene slik at den ferdige siden er oppe. Flytt gjerdet inn eller ut slik at ruteren vil fjerne en liten del av treet. Kjør teststykket gjennom rutetabellen for å sjekke kuttet. Kjør alle gulvene gjennom rutetabellen for å rydde ut tungen og grooove. Bytt ruteren biter og løp den andre siden av gulvet. Dette trinnet sørger for at gulvstykkene passer godt sammen.

Tips og advarsler

 • Bruk kneputer når du arbeider med dem.
 • < li> Bruk vernebriller når du bruker elektriske verktøy.
 • Ikke stå foran eller bak en planlegger når den er i bruk.
 • Ikke grav inn i treflaten når du rengjør overflaten av treet.
 • Det finnes mange stilarter av gulv tilgjengelig på markedet i dag. Tile og teppe er fine, men ingenting slår varme og sjarm av tregulv. Noen selskaper spesialiserer seg på å gjenvinne antikk tre og gammelt tregulv. Mål kvadratfotene for gulvområdet. Du finner mange plater som ikke er brukbare av en eller annen grunn. Ta kontakt med den gjenvunnet treleverandøren for å se om 25 prosent avfallssone er nok for tilstanden til gulvet du kjøper. Den som gjør det selv, kan rydde og forberede det gjenvunnet tømmeret til bruk.

  Andre artikkelen

  Hvordan Lim Plexiglas eller Lexan Med 3M
  Hvordan Lim en Bellawood Flytende Gulv
  Hvordan lage tre porter
  Maling gamle fliser
  Travertin Baderom Ideer
  Hvordan male en trebørste
  Hvor lenge har en kompositt singel tak sist?
  Hvordan kutte molding og trimme
  Hylle Hengetips
  Snekkerfinishverktøy
  Kjeller Oppbevaringsrom Ideer
  Clay u0026 Tile Shingles
  Fjerner popcorntak
  Slik installerer du nye trapper
  Slik installerer du Sheetrock
  Bruk av brannmur
  Briton Door Closer Installasjonsinstruksjoner
  Slik installerer du overgangsstykker for laminatgulv
  Slik Skrape Popcorn Av Et Tak
  Slik leser du en høydemåler