Slik installerer du en Farm House Sink

Slik installerer du en Farm House Sink 

1.

Klipp rundt omrissene på produsent-forsynte benkeplater. Hvis vasken ikke kom med maler, legg ett ark med papp på gulvet og sett vasken opp ned på overflaten. Spor om det med en snekkerens blyant. Tegn en annen linje 1/4 tommer i den opprinnelige linjen og kutt den nye linjen. Dette vil være din skjæreveiledning for benkeåpningen.

2.

3.

Plasser den øverste papsmalen på tellerens overflate hvor du vil ha vasken. Spor oversikten på disken med blyanten din. Monter frontmalen, senter den med toppen og spor rundt den. Husk at forklemalen vil være 1/4 tommer bredere enn tellermalen.

4.

Sett på sikkerhetsbrillene. Ved hjelp av puslespillet, kutt benkeplaten og skapet sammen med blyantene. Løs sand noen røde kanter.

Løft vasken på ledningen på skapets front og skyv den tilbake i åpningen for å sjekke om det er usikkert. Den skal passe like under leppen til telleren. Ingen støtte maskinvare er inne i skapet ennå, så hold bunnen av vasken for å hindre at den faller gjennom. Merk eventuelle steder hvor åpningen er for liten eller stram med blyanten din.

6.

Skyv vasken ut av kabinettåpningen. Sett den til side.

7. Trim overflødig materiale fra telleren og skapet med stiksav for bedre passform. Sand åpningen.

Install installerbar harddisk som passer til vasken din, etter produsentens anvisninger.

9.

Skyv vasken inn i kabinettåpningen, tilpass den med monteringsmaskinen. Stram eventuelle nødvendige monteringsskruer for å feste vasken, ved hjelp av en kraftbørste. Ikke stram til punktet å kutte porselen eller bøyemetall.

10.

Skyv vaskeavløpssamlingen gjennom avløpsåpningen, og bruk rørleggerens putty under leppens avløp for en god forsegling. Stram avløpssamlingen under vasken ved hjelp av produsentens maskinvare.

11.

Koble P-fellen (et U-formet rørstykke) til dreneringsenheten og koble til P-fellen til eksisterende dreneringslinje. Stram alle rørtilkoblinger ved hjelp av de faste mutterne.

12.

Monter kranen og vannforsyningslinjene i henhold til produsentens anvisninger . Koble den varme tilførselsledningen til venstre på kranen. Koble til kald til høyre.

13. Bruk en silikonbelegg for å forsegle hele sømmen mellom vasken og skapet og benken. Rengjør eventuell overskytende silikon med denaturert alkohol og en fille.

Tips og advarsler

 • Ved kutting av bordplaten åpner du på siden av kutten også liten. Det er viktig å aldri kutte åpningen for stor. Ellers vil det være nødvendig med total utskifting eller profesjonell reparasjon av telleren og kabinettet.
 • Bondegårdsvasker har vanligvis ikke åpninger for kraner. Du kan installere kranen på telleren bak vasken eller til og med velge et veggmontert kran sett.
 • Les alle instruksjoner for montering, VVS og kranett sett før du begynner installasjonen.
 • Bondegårdsvaskene kan være ekstremt tunge. Ha hjelpere til å hjelpe med å løfte.
 • Hvis telleren din er flis, bruk en roterende kutter med et diamantblad eller en bit for å kutte flisen før du kutter telleren med stikksagen. Klippeplater kan hoppe og hoppe over hvis de er Ikke håndteres godt, forårsaker bøyde eller ødelagte kniver og muligens skade.
 • Ikke senk en overflatemontert vask med bare fingertuppene. Fingrene dine kunne knuses. I stedet skal glidelåser (kileformede skiver av tre) under vasken kanten for å skape et mellomrom mellom fingre og tellere. Skyv glidelåsene ut igjen når vasken er på plass.
 • Bondehusvasker, også kjent som forkleboller, kan være imponerende kjøkkenfokuspunkter fordi de ikke bare er funksjonelle, men er også stilige i en rekke innstillinger, til og med urbane leiligheter. Enten du velger rent hvitt porselen, skinnende hammerert kobber eller det storslåtte utseendet på stein, er det en vakker gårdsplass å appellere i mange år framover. Å installere en gårdsplass vask er forskjellig fra en typisk vask installasjon, så planlegge fremover.

  Andre artikkelen

  Hvordan varme et betonggulv
  Hvordan installere Engineered Hardwood Flooring Lim
  Hvordan male Vinyl Kjøkkenskap
  Hvordan vinkle solfangere til å lage soloppvarmet varmtvann
  Slik installerer du låsende tregulv
  Hvordan lage en ytterdøråpning
  Slik låser du opp en dørbryter
  Spisestue tak ideer
  ADA Parkeringsskilt
  Veggisolering DIY
  Slik Refinish Cultured Marble countertops
  Hvordan male en Trex Deck
  Veggmaleri ideer for et oppholdsrom
  Typer av Siding Shingles
  Slik installerer du underlag
  Slik installerer du Accuride skuffesklier
  Hvordan bygge en mantel til en peisinnsats
  Hvordan spare penger ved å kjøpe brutte solceller
  Slik monterer du Solid Oak Flooring
  Hvordan Kutte Laminatfliser