Ladder Safety Inspection Checklist

Ladder Safety Inspection Checklist  Stiger brukes i forskjellige innstillinger av forskjellige typer mennesker. Tømrere og byggherrer bruker dem på byggeplasser, kontorarbeidere bruker dem til å nå elementer på lange arkivskap eller hyller og huseiere over hele verden bruker dem til gjør-det-selv-prosjekter. Før du går på den første rungen, gå over sjekklisten for stigenes sikkerhetskontroll for å forhindre en ulykke som kan forårsake alvorlig skade eller skade på eiendom.

Rungs

Test hver rung på stigen din før du går på den ved å gripe rung og se om du kan spinne den eller flytte den for hånd. Hvis ringen kan flyttes, er den ikke stabil nok til å støtte vekten din. Følg produsentens instruksjoner for å sikre en løs rung, eller erstatt laderen for sikkerheten.

For trelastere, lytt etter eventuelle sprekkløyper når du går på hver rung. Trelastringene kan rote fra innvendig, og det kan ikke bli klart at de er skadet. Hvis du hører en sprekk på en treladder, ta straks av stigen. Kontroller også sporene for materiale som kan føre til glid som væsker, tørket maling eller lim.

Ankre

En stige skal ha ankre nederst på hver side som er utformet for å holde stigen på plass på de fleste flater. Ankrene er normalt justerbare og kantet for ekstra trekk. Kontroller at stigeankrene beveger seg fritt slik at de kan justere når du står opp i stigen. Hvis du vil plassere stigen på betong, tre eller annen potensiell glatt overflate, så vær sikker på at ankrene har gummi på dem for å gi mer grep.

Braces og Støtter

Stepladders har braces å holde ladde r i posisjon. Forlengelsesstiger har kroker som er konstruert for å støtte vekten din når du er på toppen av stigen. Forsikre deg om at du har braces og støtter lås på plass, og at de er fullt funksjonelle før du klatrer til stigen din.

Tau

Enkelte forlengelsesstiger bruker tau for å gjøre det lettere å sikre stigen. Kontroller tauene på forlengelsesstiger for å sikre at de ikke slits eller knuses. Bytt ut et stige tov som er flettet eller ødelagt.

Andre artikkelen

Installere innfelt belysning i kjøkkenet gjennom loftet
Hvordan installerer jeg en takvifte i et 1850-talls gårdshus?
Verktøy for metallarbeidere
Hvordan lage Cement u0026 amp; Betong
Hva er klasse D Felt papir?
Elektriske tresnittverktøy
Hvordan lage en brannsikker vegg
Hvordan Kutte Siding
Slik installerer du Stor Wall Tile
Samlede betongfarger
Typer House Gutters
Slik fjerner du asbeststøv
Hvordan installere Edge Molding Hardwood Flooring
Interiør maling og kanting tips
Hvordan identifisere asbest i takfliser
Slik installerer du PVC takfliser
Hvordan henge et skap på badet
Slik bytter du en chuck i en håndborer
Hvordan bygge en tre skuff
Definisjon av Finish Snekkerarbeid