Hvordan bygge et tradisjonelt kjøkken

Hvordan bygge et tradisjonelt kjøkken 

1.

Lag en planløsning. Legg ut plassering av kjøleskap, vask og komfyr i trekantet mønster. Plasser vasken under et dobbeltvindu, hvis det er mulig, for å gi et utsiktsbilde. Sett kjøleskapet til venstre eller høyre på vasken, og legg ovnen motsatt vasken. Monter kjøleskapsdøren for å åpne mot vasken, hvis den bare har en dør, for å unngå vanskelige trinn under tilberedningen.

2.

Sett først opp veggskapskapene. Installer dem ved å kjøre 4-tommers rustfritt stålskruer i veggtappene. Bruk et tømrersnivå for å sikre at de er plassert riktig. Tilpasse skap som ikke er mindre enn 18 tommer brede på hver side av vasken, slik at retter som kommer ut av oppvaskmaskinen, kan plasseres i disse skapene. Monter en dobbel vask minst 32 tommers bred med 24 tommer dyp. Bygg en tellerplass uten kortere enn 6 fot for å holde oppvaskmaskinen, skuffene og doble dørene under vasken.

3.

Bygg skap for dagligvarer og forsyninger Kjøpe et pantry skap minst 30 cm bredt med doble frontdører. Monter dette skapet, festet til gulvet med ankerbolter, i noen få trinn i kjøleskapet. Bruk dører som passer til dine andre skap, slik at pantryet er noe skjult Monter 4-tommers søm for å holde dagligvarer og tyngre potter og panner langs en eller to vegger. Bruk 4-tommers nagler for å sikre grunnskapene til både veggpinner og gulvbjelker.

p> Opprett en øytellerplass bygget av 2 x 4-tommers bordkonstruksjon. Installer en koketopp, lagringshylle, og motvirke plass til en bar på den ene siden av øya. Bruk L-formede braketter for å feste et barområde under øynets hovednivå. Tillat minst 12 kvadratmeter å omfatte en øy arbeidsflate. Bruk granittfliser med identisk matchende mørtel for å skape en eksklusiv øya topp. Klipp ut rom for en liten vegetabilsk vask på øya.

5.

Fullfør finale berøringer. Fordel plass i et gulv-til-tak-skap nær øya for en stekeovn. Mal alle vegger og trim, og installer kroneforming rundt takperimeteren med en neglpistol. Bruk en spikerpistol til å installere kroneforming til bunnen av bunnskapene eller rundt bunnen av en kjøkkenbordsenhet. Lim ned vinylgulv eller installer tradisjonelle fliser med et rutet mønster.

Tips og advarsler

 • Design kjøkkenet ditt i detalj før du begynner å installere komponenter. Ta med alt du liker om tradisjonelle kjøkken du har brukt tid på. For eksempel, hvis din bestemor hadde en sittende messe laget av furuskog på 1960-tallet, med en lignende messe i ditt eget kjøkken.
 • Don ' Ikke design et kjøkken så tradisjonelt at du forventer, inkludert cutting edge apparater eller teknologi som kan gjøre matlaging og opprydding enklere. Benytt deg av alt fra søppelkomprimatorer til datamaskinens arbeidsstasjoner for å gjøre kjøkkenet ditt godt.
 • Du kan designe og bygge et kjøkken som vil stå tidstesten for å møte behovene til familier. Et tradisjonelt kjøkken inneholder grunnleggende apparater, benkeplater for matlaging og skap på øvre og nedre veggområder. Et designer kjøkken, med mye rustfritt stål og glass, kan være vakkert og funksjonelt. Men det er noe koselig og komfortabelt om et kjøkken som ligner de som er sett i en barndom.

  Andre artikkelen

  Hvordan lage en inngangsdør
  Cabot Wood Stain Colors
  Hvordan remodel et halvt bad
  Hvordan tegne husgulvplaner
  Slik installerer du teppeblokker
  Enkle måter å øke verdien av ditt hjem
  Hvordan male en epoxy gulv
  Slik konverterer du tommer inn i millimetre
  Instruksjoner for å bygge hagehyller
  Hvordan lage lydabsorberende paneler
  Hvordan skrive en oversikt for et estimat av en boligforbedring
  ADA Krav til VVS-utstyr
  Instruksjoner for bygging av konkrete trinn
  Trinn for trinn Instruksjoner for tre gulvmontering på konkratplater
  Typer Deadbolt Locks
  Informasjon om lydisolering
  Slik monterer du skap på en betongmur
  Slik installerer du Vinyl Siding på huset ditt
  Slik installerer du Hexagon Tile
  Slik henter du en betongbord