Hvordan å figurere firkantede opptak av et hus

Hvordan å figurere firkantede opptak av et hus 

1.

Mål lengden og bredden på ditt hjem ved hjelp av et målebånd. Gjør dette fra utsiden av huset ditt. Hvis hjemmet ditt ikke er et grunnleggende rektangelform, tenk på ditt hjem som to eller flere rektangler som sitter fast og måler lengden og bredden på hver. Det kan bidra til å lage en skisse av hjemmet ditt omkrets for å se alle de ulike rektangelformene. Skriv lengdene og breddene på de tilsvarende linjene i tegningen. Ikke ta med noe område av ditt hjem som er oppvarmet eller at du Du må ikke leve året rundt (for eksempel en garasje, uferdig kjeller, balkong eller dekk). Pass på at du inkluderer tilleggsrektangler som oppvarmede, lukkede verandaer eller solrom. Hvis du måler en bestemt avstand fra På innsiden av hjemmet må du legge til 6 tommer for en yttervegg og 4 tommer for en innervegg til din endelige måling.

2.

Multipliser lengden og bredden på ditt rektangel.Dette gir deg den grunnleggende firkantede opptaket av en enkelt etasje i hjemmet ditt. Hvis ditt hjem består av flere rektangler, finner du firkantene i hver av disse rektanglene ved å lage separate lengde-times breddeberegninger for hver. Legg deretter til de resulterende tallene sammen for å få kvadratmottaket i en etasje i ditt hjem.

3.

Multipliser enkeltverdien totalt etter antall etasjer i hjemmet ditt for å få total kvadratfot. Denne metoden fungerer bare hvis du har nøyaktig samme mengde ledig plass i hver etasje. For mer komplekse hjemmeoppsett som delvis har fullført kjellerere eller fire sesongssol rom i en etasje, skille kvadratfotmålinger for hver etasje og legg dem sammen for å få den totale kvadratmengden.

Enten du planlegger å sette huset ditt til salgs eller bare er nysgjerrig på hvor stor en plass du bor i, beregner du boligens firkantede opptak, krever grunnleggende målinger og matematiske ferdigheter.

Metoden som brukes varierer etter ditt formål. Du kan få en veldig grov ide om kvadratfotografi ved å måle lengden og bredden på dine yttervegger og multiplisere det antallet med totalt antall etasjer. Mer komplekse beregninger - utført av eiendomsvurderingspersoner, for eksempel - vil innebære å legge til eller subtrahere mellomrom basert på om det er 'levende' eller ikke.

Beregninger utført ved hjelp av utvendige mål, sørger for at mellomrom som skap, ganger og trapphus er inkludert i kvadratmålinger.

Andre artikkelen

Typer Paint Mixers
Hvordan setter du opp et pre-pasted Wallpaper Border?
Travertin Vs. Kalksteinfliser
Typer Tile Trim
Hvordan bli med PEX til kobber
Hvordan sette opp en sprøytepistol
Bygningsinstruksjoner for Vinyl Siding
Slik installerer du Formica Counter Tops
Reparasjon av ødelagt betong for railing
Slik installerer du dusjbrett
Hvordan lage en betongpaviljong trinnvis
Granitt benkeplater
Under Counter Lighting Options
Typer av Gipsprodukter
DIY polyuretanskum isolasjon
Slik installerer du en vedovn i en garasje
Slik installerer du paneler på gips
Tips om flislegging benkeplater
Fordeler og ulemper ved kunstgress
Hva er et stol-høyde toalett?