Fiber Cement Siding Styles

Fiber Cement Siding Styles 

Tradisjonell Lap Siding

Fiber sement bord er tilgjengelig i tradisjonell lap sidespor stil. Installer disse brettene langs bredden av huset for å skape et klassisk, rent utseende. Fiber sement lap siding boards varierer i bredde fra 5 1/4 inches til 12 inches.

Vertikal Siding

Et vertikalt tre sidespor mønster er oppnåelig ved bruk av fiber sement paneler som etterligner utseendet på et brett og batten stil siding. Disse vertikalt orienterte brettene gir utseendet til brede sidespor som er utstyrt med smalere flater som strekker seg langs sømmen.

Shake and Shingle Siding

Fibersementbrett er tilgjengelig i form av individuelle rister eller helvedesild. Forskjellen mellom risting og singel ligger i ensartetheten av hvert produkt. Shakes skaper utseendet på et håndlaget produkt. Forvent å oppleve større variasjon i tykkelse og størrelse med dette produktet. Helvedesild, derimot, er mye mer konsistent i tykkelse og størrelse og gir et mer jevnt ferdig utseende etter installasjon.

Overflate mønster

Alle typer fibercementplater er tilgjengelige i glatt overflate eller påtrykt med en veldefinert kornmønster. Dette kornmønsteret gir platene utseendet på en grovkanten av sidingskort.

Etterbehandling

Forsink alle fibercementplater på alle sider, inkludert endeavskjæringer, før installasjon. Produsenter anbefaler ofte å fullføre brettene før installasjonen, selv om en god overflate er mulig i feltet etter å ha festet brettene til huset.

Hvis du planlegger å bruke et halvtransparent belegg på fiber sementbrett med hevet kornmønster, påfør belegget med platene lagt ned flatt før installasjon. Fibercement siding er en nylig innovasjon i byggemateriale. Produktet er allsidig i stil og utseende og løser mange av de iboende problemene som oppstår ved naturlig trefasade. På grunn av sin sementbaserte sammensetning, er fibercement siding nesten ugjennomtrengelig for skade fra rot, insekter og brann. Ved riktig installasjon og etterbehandling, vil fiber sementfasade ikke kile og kornet vil ikke øke. Fiber sement bord kan akseptere maling eller semi-gjennomsiktig belegg som gir et naturlig tre utseende. Det er et konkurransedyktig produkt som vil beskytte hjemmet ditt i flere tiår.

Andre artikkelen

Utvendige ideer for et doble bred produsert hjem
Hvordan passer Vinyl Gulvfliser
Hvordan bygge et vegg akvarium
Wolmanisert trebehandling
Instruksjoner for installasjon av Shingle Roofing
Typer av roterende trefasetransformatorer
Slik installerer du Columbia Engineered Hardwood Flooring
Hvordan bygge tretak trapper
Reparasjon av ødelagt betong for railing
Kitchen u0026 Bath Remodeling Ideas
Hvordan få Spray Skum av hendene
Hvordan bygge et bord så Rip gjerde
Attic Dormer Ideas
Hvordan montere dør maskinvare
Slik installerer du overgangsstykker for laminatgulv
Slik installerer du Vinyl Siding på huset ditt
Hjemmelaget Shake Siding
Slik installerer du solenergi i et hus
Installasjon av keramiske fliser
Hvordan å forny keramiske fliser