Wire Cutting Tools

Wire Cutting Tools  Wire brukes ofte i landskapsarbeid og hjemme prosjekter for å utføre en rekke oppgaver som staking trær, gjerde planter av for å beskytte dem fra dyr eller skape grenser. Når du arbeider med ledning, vil det sannsynligvis være nødvendig å kutte ledningen i ensartede lengder eller å kutte ender. Det finnes en rekke verktøy som kan brukes til å kutte ledning av forskjellige bredder.

Wire Cutter

En wire cutter er et enkelt verktøy designet for å kutte tynn ledning. Wire cutters ligner tenger, men i stedet for en flat overflate laget for å gripe gjenstander har kutteren en skarp kant som kan klippe ledningen. Wire cutters er små, noe som gjør dem til en lett bærbar og praktisk måte å kutte lys wire. Noen tanger er bygd med en skjæreavdeling nær verktøyets ledd, slik at de kan tjene som både en standard tanger og en wire cutter.

Tin Snips

Tinn snips eller saks er et verktøy som ligner til en wire cutter, men har en tendens til å være større siden den er laget for å kutte tynne metallplater. Tin snips kan brukes til å kutte ledning og kan være nyttig for ledning eller kabel som er større enn hva en vanlig wire cutter kan håndtere.

Hacksaw

En hacksag er en type sag som bruker et blad med små tenner , slik at den kan skjære gjennom metall. Hacksager brukes vanligvis til å skjære gjennom faste metall gjenstander som barer, men de kan også brukes til å kutte gjennom tykkere ledning. Når du kutter ledning med en hacksav, kan det være nødvendig å sikre ledningen i en skrue for å trekke ledningen undervist og holde den stabil.

Boltsnitter

En boltsniper er i hovedsak en stor, kraftig versjon av en wire cutter som kan brukes til å kutte gjennom tykkere metallstykker som bolter og kjedeforbindelse. Når du skjærer gjennom større stykker wire eller mange stykker wire samtidig, kan en boltskutter spare tid og krefter. Mens wire cutters er små og designet for å bli betjent med styrken av hånden, kan bolt cutters betjenes med begge armer samtidig, noe som gir større skjærekraft. Boltklippere kan også brukes til å kutte av lås, kutte kjeder og kutte gjennom kraftige sikkerhetsledninger, som for eksempel låsing av sykler.

Gjensagssave

En gjensagssag er en motorsag som bruker en rett blad som beveger seg inn og ut med høy hastighet. Gjenkjenningssave kan festes med et hacksaw-stilblad, slik at de kan kutte gjennom metall veldig raskt. Gjenkjenningssaveer kan øke hastigheten på store kuttjobber, for eksempel å lage kutt gjennom deler av netting.

Andre artikkelen

Fjerning av Linoleum Lim fra Hardwood
Asbest Avhendingskrav
Hvordan bygge et hus i U.K.
DIY Kjøkkenteller
Slik bytter du en Wood Door Sill
Renoveringsideer for et kjøkkenkrok
Gjør det-selv-kabling
Hvilken retning skal jeg legge et laminatgulv?
Kitchen u0026 Bath Remodeling Ideas
Slik Vann Seal en kjeller
Slik fjerner du konstruksjonslim
Slik installerer du sementbord på kjellergulv
Baderomforbedringsideer
Hvordan legge dusj gulvfliser
FHA Crawl Space Krav
Slik kobler du til et solpanel
Hvordan å refinfinere en clawfoot
Slik legger du gummifliser
Kjøkkenskap Hengende Instruksjoner
Slik bytter du trepanel