Verktøy som trengs for gips

Verktøy som trengs for gips  Gipsvegg er en av de mest brukte og allsidige av alle innendørs byggematerialer. Med brukbar bruk i bolig-, kommersielle og industrielle omgivelser, er gipsplaten typisk plassert over tre- eller metallpinner for å skille ledninger og isolasjon fra et boligområde eller et forretningsområde. Gipsvegg er også kjent som lakkrull, produsert i forskjellige lengder, bredder og tykkelser for bedre å passe til spesifikke anvendelser. Men verktøyene som brukes til å håndtere, kutte og installere gips er det samme uansett hvilken type arkrock eller gips du arbeider med.

Festeelementer

En kombinasjon av festeelementer brukes når feste gips på plass. En gipshammerslag, som er tynnere og lengre enn en typisk tømmerhammerslag, har et vaffelt hode og en flat rygg som kan brukes som pry bar. 1 u0026 # xBC; -inch ringskive gipsvegg negler er ideelle for tyggegummi tykkelser opp til en halv tomme, men lengre negler er tilgjengelige for tykkere ark av gips.
Gipsskruer, også 1 u0026 # xBC; av en tomme i lengden brukes noen ganger enten i stedet for eller ved siden av gipsplater. Skruene settes inn ved hjelp av en håndholdt gipsskrue.

Måleverktøy

Flere måleinstrumenter vil bli brukt i løpet av en vanlig gipsveggjobb. Dette inkluderer et uttrekkbart målebånd og en metall t-firkant. Tape måler opptil 20 meter i lengden vil være nok for de fleste gipsplater, men mange profesjonelle bruker en standard 30-fots målebånd. Metal t-kvadrater brukes til å sikre nøyaktighet når du kutter et ark med gips. T-kvadrater er konstruert for å hvile på toppen av platen av gipsvegg og strekke seg helt til bunnen, slik at du kan gjøre en rett kutt med verktøykniven.

Utility Knife

En verktøykniv er vant til kutt arkene av gipsvegg ned til riktig størrelse. En gipsverktøyskniv har et avtagbart blad, slik at du kan erstatte det med en helt ny, så snart det blir kjedelig.

Taping og Mudding

Etter at gipset er på plass, må det fortsatt tapes og mudded før det kan males. En håndholdt, rustfritt stål mudderpanne brukes til å lagre fogforbindelsen, også kjent som gipsgull. En felles kniv med en bladstørrelse på minst 6 tommer blir så brukt til å skure fellesforbindelsen ut og spre den på gipset, spesielt spiker, skruer og eventuelle bukser, riller eller riper. En 8-tommers eller 10-tommers tapende kniv brukes til å påføre gipsbåndet jevnt over alle sømmer.

Andre artikkelen

Hvordan installere Baderom Vinyl Gulv
Solid overflate Vs. Granitt Counter Top
Hvordan kutte hull for innfelt lys
Slik fjerner du en badekranhåndtak
Slik setter du en ringboringsmåler
Slik installerer du en glassfiberfestival
DIY taklampe
Slik slår du på solpaneler for å drive et hjem
Hvordan installere innfelt lys ovenpå
Formål med et siltgjerde
Slik programmerer du en Genie Intellicode Garage Door Opener
Boretrykk og riktig klemmeteknikk
Snekkerverktøy for dørreparasjoner
Hvordan Grout Slate Backsplash
Slik monterer du beslag på en kobberrør
Hvordan størrelse Gutters u0026 Downspouts
DIY: Baderomsmaling
Typer Hacksaw Blades
Hvordan å designe tre dører
Typer av tre takkroker