Slik kutter du en betongblokkvegg

Slik kutter du en betongblokkvegg 

1.

Marker området du ønsker å kutte ut av veggen. Marker områdets hjørner med en ti-tommers roterende murerbit. Drill helt gjennom blokken og utover den andre siden for å markere hjørnene. Hold borernivået. Med en markør skal du knytte hjørnehullene på motsatt side av vegg for å markere omrisset av det kuttede området.

2.

Monter et slipeskiveblad i sirkelsag. Start med å gjøre det øverste horisontale kuttet. Begynn med ett hjørne. Sett dybden på bladet så dypt som det vil gå. Rett forsiden av sagbunnen mot veggen og visuelt linj opp bladet med konturen på veggen. Start bladet og la det nå full rpms.

3.

Tapp saga slik at bladet kommer i kontakt med veggen. Bruk jevnt trykk for å opprettholde kontakten. Ikke tving bladet. Friksjonen vil bære sliteskiven for raskt og Sagen vil låse opp. Fortsett å kutte langs linjen, skift ut disken mens den slites. Følg sågen med slangen på en butikk for å samle støvets masse og hold fienen Jeg er klar for at du kan se oversikten.

4.

Klipp alle sidene av utskjæringen på den første siden av veggen. Flytt til den andre siden av veggen og fortsett å kutte. Når alle sider av omrisset er skåret rent gjennom, bruk en sledehammere til å slå blokkene ut av veggen.

Meier eventuelle gjenværende grove kanter glatt ved hjelp av en tre- pund hammer og en murstein meisel.

Betongblokk, også kjent som barneblokk, er et vanlig byggemateriale. Det finnes i garasjer og visse typer boligarkitektur. Å legge vinduer og dører til betongblokkvegger krever kutting av blokken. Dette krever et spesialblad for din sirkelsag. Du trenger også sikkerhetsbriller, støvmaske og hørselsvern. Sett opp en vifte for å fjerne støvet og bruk en butikk for å holde støvet klart fra kuttet.

Andre artikkelen

Peis Installasjonstips
Ontario Government Renovation Grants
Slik lagrer du Bellawood Retur
Måter å isolere et loft
Solenergi og arkitektur
Slik Caulk en dusj Pan
Utvendige ideer for et doble bred produsert hjem
Installere Radiant Gulvvarmeplate på Slab
DIY Isolert Loft
Hvordan holde limt tregulv på plass
Hvordan Estimere Kostnaden for New Vinyl Siding
Ideer for å organisere et barns rom
Hvordan beregner jeg hvor mange solpaneler jeg trenger?
DIY Shower Liner Installasjon
Hvordan å endre og bygge en stein peis
Tile Vs. Kompositt tregulv
Slik installerer du gulvfliser over plast
Problemer med kompositt sidespor
Typer av dusjvegger
Hvordan fjerne asbest i Rhode Island