Slik installerer du Vinyl Floor Squares

Slik installerer du Vinyl Floor Squares 

1. Mål fra hjørnet av en vegg til det motsatte hjørnet av den samme veggen, bruk et målebånd, og merk midtpunktet til veggen på bordet med en blyant. Kjør en spiker i bordet med en vinkel på midtpunktet ved hjelp av en hammer. Gjør det samme på motsatt vegg, bare ikke kjør negl i midtpunktet.

2.

Gjenta trinn 1 på de resterende to veggene i rommet. Ta enden av kalklinjelinjen på en av neglene og trekk den over rommet til midtpunktet på motsatt veggen. Trekk strengen stramt og trykk en krittlinje på gulvet. Gjenta dette med de to gjenværende veggene. Punktet der de to linjene skjærer, representerer midten av den første flisen.

3.

Mål ut fra stedet hvor linjene krysser og merk et punkt på 6 tommer på alle fire linjer. Sett rammekanten på linjene ved hver av de fire 6-tommers merkene og tegne en vinkelrett linje på 6 tommer lang (eller lenger). Dette resulterer i et firkant som indikerer plasseringen av de første vinylgulvene.

4.

Påfør gulvklæbemiddelet inne i dette torget i henhold til produsentens instruksjoner, ved hjelp av en hakkede trowel Legg det første vinylgulvetorget på limet og trykk godt fast. Hold flisen på linjene. Rengjør overflødig lim med en kittkniv.

5.

Plasser en flis ved siden av den i trinn 4 og tegne omrisset på gulvet. Påfør gulvlimen og trykk neste flis på plass. Sørg for at flisens hjørner er jevne.

6.

Gjenta trinn 5 for å fullføre første rad i begge retninger. La limet tørke i første rad før du fortsetter til resten av gulvet.

Tips og advarsler

 • Etter at den første raden er tørr, er det ikke lenger nødvendig å tegne hvert stykke på gulvet.
 • Ikke spred for mye lim som det kan tørke før vinylfirkantene er anvendt.
 • Når det er på tide for et nytt gulv, er vinylgulvplassene blant de enkleste å installere. Det er ingen fugemasse for å fylle, så det er ikke nødvendig å svampe og polere hvert stykke som med keramisk fliser. Imidlertid bidrar læring av detaljer på hver type eller merkevare av vinylgulvplasser til å gjøre en klok beslutning. For eksempel, hakkede trowels, brukes til å spre gulv lim, kommer i forskjellige størrelser. Størrelsen på hakkene spiller en rolle i den type lim som brukes og hvor lenge det tar det å tørke.

  Andre artikkelen

  Slik konverterer du 14 mikron til Mils
  Slik Reparer Dusjfliser Grout
  Vinyl Gulvverktøy
  Slik legger du på tregulv til betong
  Hvordan bygge en viktoriansk baderomsdesign
  Slik dekker du et popcorn-tak
  Slik reparerer du kjøkkenfliser
  Veibeskrivelse til å bygge en frokostkrok
  Hvordan kutte en kjøkkenbord
  Slik installerer du ditt tregulv
  Instruksjoner for rørtråd
  Wood vs Laminate skap
  Ulemper med CFL-lyspærer
  Slik legger du til Engineered Hardwood
  Høytrykksluftverktøy
  Laminatgulv og tunge pianoer
  Trim Installasjonstips
  Slik striper du en teppe til flisinstallasjon
  Hvordan lage en keramisk dusjkabinett
  Hvordan erstatte ett stykke sidespor på et hus