Moderne Kitchen Backsplash Ideas

Moderne Kitchen Backsplash Ideas  Moderne kjøkkenplisser gir skarpe linjer og slanke design for å gi rommet en oppdatert stil. Sten, keramikk, glass eller metall, noe backsplash materiale kan fungere med et trendy, moderne design. Den eneste ulempen ved et moderne tema er at resultatene noen ganger kan virke kaldt og sterilt. For de beste resultatene, prøv å kombinere interessante teksturer og flere farger i den overordnede designen for å holde backsplashet moderne, men likevel innbydende.

Frostet glass

Enkle frostede glassfliser gir et lett, rent utseende som hjelper til med å lyse opp et mørkt eller trangt kjøkken. En ryggplate bestående av tynne rektangulære, hvite frostede glassplater gir en skarp bakgrunn for å vise plater eller boller på disken. En bakplast som består av firkantede frostede glassfliser i hvitt, lysegrønn og fløte gir en varm og beroligende bakgrunn.

Monokromatiske speil

Monokromatiske mønstre bruker forskjellige nyanser i en enkelt farge, for eksempel rosa og burgunder for en rød monokromatisk valg. Små fliser med speilfinish legger dybde og skinner til en monokromatisk backsplash-design. Den subtile designen og glansen gjør det til og med den minste bakplaten i et moderne kunstverk. En backsplash bestående av små speil ferdige firkantede fliser i svart, mørkegrå, lysegrå og hvit gir en klassisk, moderne stil. En ryggsplit av kongelig lilla, lilla, lilla lilla og blek lilla gir en funky, moderne stil.

Ringmalte

Håndmalingsdesign på blanke hvite fliser for å skape en unik moderne backplast. Hver flis består av en subtil mørk nyanse malt over toppen, som støvete blå. Tre malte ringer, små til store, i lett støvete blå gir et subtilt mønster over den malte flisen. Backsplash kombinasjoner kan inkludere støvete blå med lys støvete blå, jade grønn med lys jade grønn og støvete rose med lys ros.

Subtle Slate

Assorterte farger av skifer fliser danner et kjøkken backsplash med et slank, tilfeldig mønster. Store, tett monterte, rektangulære skiferfliser i lysegrå, gråblå og gråbrune gir subtile fargetoner og interessant tekstur for bakplaten. Små, firkantede, gråblå skiferfliser lager en tynn trim langs toppen av bakplaten for en skarp etterbehandling.

Subway Blues

Subway-fliser er enkle, rektangulære, 3-til-6-tommers fliser brukt for t-banevegger. Uansett hvilken fargekombinasjon du bruker, gir den skarpe silhuetten av hver flis designet skarpt og ferdig. Balansér de stive fliserformene med myke farger for å skape et moderne kjøkken bakplater med en munter følelse. Lys blåblå, lys babyblå, lysegrå og offwhite keramiske fliser danner et tilfeldig mønster som gir både energiske og beroligende nyanser.

Slumped Glass

Slumped glass er rødt-hett glass som helles i en form slik at krusninger, virvler eller andre interessante teksturer utvikler seg på den harde overflaten. Det unike teksturerte glasset er tilgjengelig i små fliser og store paneler. Et enkelt panel av periwinkle-slumpet glass med en ripplet overflate skaper et muntert og slankt kjøkkenplagg. Flere firkantede paneler av ravt, slumpet glass med en hvirvlet overflate skaper en rik, raffinert kjøkkenbakside.

Andre artikkelen

Hvordan lage Cedar Helvetesild
Hvordan gjenopprettholv Hardwood Floors
Hva er en Gable Dormer?
Forskjellen mellom bambus og tregulv
Slik borer du gjennom en glassblokk
Materialeliste for å bygge et skur
Hva er fordelene med Low E Glass on Storm Windows?
Typer av lettvektige badekar
Slik installerer du Backer Board
Typer Dremel Tools
Steg-for-trinns Refinishing Cabinets
Hvordan installere Hardwood Floor Edging
DIY Replacement Window Installasjon
Slik installerer du laminatgulv på sement
Hvordan måle volumet av stenarbeid
Betongteller og stråling
Hvordan størrelse Gutters u0026 Downspouts
Fordeler og ulemper med travertin gulv
Hvordan Design og Bygg en Wood Shed
Hvor lenge har en kompositt singel tak sist?