Kjeller Suite Ideer

Kjeller Suite Ideer  Kjeller-suiter er ferdige boligenheter skilt fra hoveddelen av huset. Opprette en kjellerpakke i huset ditt kan legge til betydelig verdi for eiendommen og skape mulighet for leieinntekter, kutte ned kostnadene for den månedlige boliglånsbetalingen. Det kan også være et alternativ som et sted for svigerfamilie eller voksne barn å leve. Før du begynner å bygge på kjellerpakken, er det flere ideer å vurdere for å skape et optimalt boareal.

Lydisolering

Legg lydisolering mellom gulvene. Å bo i en kjeller kan være ganske støyende ellers. Dette er spesielt viktig hvis små barn lever over enheten, eller hvis det er tregulv over. Tregulv har en tendens til å bære lyd til gulvet under mer enn et gulv med polstret teppe ville. Lydisolering kan være dyrt, men hvis ikke gjort, kan det føre til at leietaker flytter ut tidlig hvis støy fra oven var stor irritasjon. Det beskytter deg også, da du ikke vil høre støyen fra en samling av leietakerens venner når du prøver å ha en avslappende kveld.

Belysning

Kjellere har en tendens til å være mørke steder. Selv om du er heldig nok til å bygge din suite i en utkjørset kjeller, vil noen av rommene trolig mangle vinduer. Å ha lyse og rikelig belysning i hele suiten, vil bidra til å bekjempe dette mørket og legge til appell til potensielle leietakere. Innfelt glødelamper er et godt alternativ, hvis du har plass i taket ditt. Hvis ikke, kan glødelampe eller retningslys og overflatemonterte spotlights være veldig effektive. Sørg for at armaturene dine kan huse en lyspære med høy watt for maksimal lysstyrke .

Paved Path

I noen typer hus involverer inngangen til kjelleren å gå rundt på baksiden av huset. Lag en sementbane som fører til døren, slik at leietaker ikke trenger å gå gjennom gress. Hun vil spesielt appre ciate dette i regn eller snø. Det vil også kutte ned på mengden smuss som blir sporet inn i enheten, og opprettholde gulvkvaliteten.

Gulv

Kjellere kan være utsatt for fuktighet mer enn resten av hjemmet ditt. Vær oppmerksom på dette når du velger gulvtype for kjellerpakken. Du vil kanskje unngå tepper, selv om fuktighet ikke er et problem. Teppe kan være en smerte å rengjøre eller erstatte etter at leietakere flytter ut. Gode ​​alternativer inkluderer keramiske fliser, tre laminat og konstruert tregulv.

Andre artikkelen

Slik bytter du en chuck i en håndborer
DIY: Bygg ditt eget drivhus fra glidende glassdører
Hvordan erstatte Cedar Siding
Hvordan passe tregulv
Typer HardiePlank Siding
Fordelene ved Marmorgulv
Hvordan legger jeg til et lite bad i et oppe rom / rom over garasjen?
Hvordan bygge en sammensatt maskin
LED lyspærer Vs. gløde~~POS=TRUNC
DIY Loftet Gulv
Slik bytter du en lysboks i et gipsloft
Slik installerer du en kabinett på flisegulv
Hvordan bruke fliser
Hvordan bygge Cedar Shutters
Slik bruker du en søyleboring trygt
Slik fjerner du PVC lim fra hendene
Slik måler du på nye kjøkkenskap
Typer kobberpiping
Marble Backsplash Ideas
Slik løser du kjøkkenveggskap