Hvordan måle tregulv

Hvordan måle tregulv 

1.

Ta en kalklinje på kanten av undergulvet langs veggen der du vil starte gulvet. Sett linjen 1/2 tommer ut fra veggen. Snap en andre linje langs motsatt veggen, 1/2 tommers ut av den.

2.

Mål mellom de to linjene på ulike punkter for å sikre at de 'er i samme avstand fra hverandre gjennom (dvs. hvis avstanden mellom de to linjene er 120-1 / 2 tommer i den ene enden av rommet, bør den være 120-1 / 2 tommer i den andre enden også). Hvis de er ' t konsistent, og juster deretter stillingene etter behov og sett på linjene igjen slik at de er.

3.

Legg et gulvbrett ved siden av hverandre rom, som starter ved første linje. Legg alle de fulle brettene som passer til den andre linjen. Det vil sannsynligvis være en plass på mindre enn en brettbredde igjen mellom kanten av det siste brettet og den andre linjen.

4.

Mål mellomrom mellom siste fullbord og den andre krittlinjen. Legg målingen til bredden på gulvbrett og divider med 2 for å få de riktige breddene for start- og sluttkursene. (Eksempel: Hvis gulvbrettene er 3 tommer brede, og det er 2 tommers mellomrom i nærheten av den siste linjen, vil start- og sluttkursene være 2-1 / 2 tommer bred - 3 pluss 2 fordelt på 2.)

5. Bruk en bordsag til å kutte det første kurset av brettene i lengderetningen på den beregnede bredden, og gjør kuttet fra siden av brettene med sporene på dem. Legg det første kurset på den første krittlinjen, kutt siden mot veggen. Legg resten av gulvet, så lengre kutt det siste kurset på samme måte, unntatt ta av tungen. (Gulvkledning vil dekke hullene på kantene på gulvet.)

Når du legger tregulv, er det viktig å bestemme hvordan det passer fra kantene til rommet ved veggene. Du vil ikke ha en situasjon der det første gulvet er fullbredd, mens bredden er bred Det siste kurset er en sliver. Riktig oppsettprosedyre er å dele forskjellen, lengde kutte start- og sluttkursene, slik at de er de samme. Oppsettet bør ta hensyn til et utvidelseskløft ved veggene for at treet skal kunne bevege seg med klimaendringer.

Andre artikkelen

Slik installerer du et hengsel
Hvordan fliser jeg en dormer?
Problemer med injeksjon av celluloseisolasjon
Hvordan redusere varmetap fra en stålbygging
Slik leser du en høydemåler
PEX vs Kobber
Slik fjerner du keramisk flis fra dusjen
Formål med et siltgjerde
Hvordan male kjøkkenenhetsdører
Slik kobler du en Shop Vac til en Miter Saw
Hvordan figurere Square Yards
Hvordan gjenopprette en ytterdør
Slik installerer du et bad under vaskeskap
Problemer med baderomsfliser
Spisestue tak ideer
Installasjonsveiledning for et underlag
Hvordan bygge en soffit
DIY Marmorgulv
Slik installerer du Click Flooring
Hvordan installerer du en interiørtredør?