Hvordan Kutte Siding

Hvordan Kutte Siding 

1.

Sett såhestene dine 5 meter fra hverandre. Legg brettet over midten av begge saghestene. Legg et stykke vinylside på bordet.

2.

Mål fra den ene enden av sidesiden med målebåndet ditt for å finne ønsket mål på sidekanten. Legg et lite blyantmerke på det stedet.

3. Legg din firkant på firkanten. Kryss bladet på fartsfeltet på bunnen av sidesiden. Skyv torget langs vinylen for å stille opp fartsfeltet med blyantmerket. Trekk en linje hele veien over sidekanten på det punktet.

4.

Klipp ut blyantmarkeringen med tinnflikene dine. Kutt ned i sporene med snipspunktet. Åpne snipsene bredt og ta tak i de utvidede fremspringene. Bruk begge hendene til å kutte vinylen på de hevede områdene om nødvendig.

5. Legg ut vinylen på veggen din ved hjelp av en trinnvis metode. Klipp det første stykket vinyl på 12 fot lang, snip den neste 10 fot, gjør neste stykke 8 fot og sluttstykket blir 6 fot. Start mønsteret igjen på 12 fot. Gjør din andre rad av sidesporstart begynne med et stykke vinyl 10 meter langt etter det samme mønsteret, slik at sømmen mellom stykkene blir ødelagt på veggen.

Tips og advarsler

< / p>
 • Lærhansker er et must når du arbeider med håndverktøy.
 • Vinyl sidespor er et populært og relativt billig valg i eksteriør hjemme dekker. Vinyl er mer holdbart enn aluminium og billigere enn tre- eller murstein. Installere vinyl sidespor handler om layoutet. Bruk steget ned installeringsmetode, slik at ingen to stykker siding som berører er i samme størrelse og sømmen mellom stykkene ikke strekker seg fra ett nivå av sidespor til neste. Sett inn dine hjørneseksjoner og kutt ut snipsene dine for å kutte vinylen til veggene dine.

  Andre artikkelen

  Slik reparerer du oppkjørselen og betongstrinnene
  Kran og vask Installasjonsverktøy
  Hvordan bygge finér steinvegger
  Elektriske kuttverktøy
  Hvordan kutte flis med hullsag
  AC pluggen typer
  DIY rustfritt kjøkken tellere
  Billige materialer for baderom remodeling
  Slik installerer du Kitchen Island Cabinets
  DIY Garasje arbeidsbenk
  Slik installerer du Pergo Oak laminatgulv
  Hvordan å glassfiber en boks
  Kitchen Extension Ideas
  Hvordan å analysere eiendomshistorie i Wien, Ohio
  Slik installerer du Vinyl Gulvfliser
  Hvordan velge en benkeplate
  Hvordan Kutte Keramikk
  Ferdighetssaginstruksjoner
  Slik remodellerer du en kjøkkenbakside
  Slik henter du en betongplate for en stangbørste