Fordelene ved Marmorgulv

Fordelene ved Marmorgulv  Marmor gulv har lenge vært standarden på kvalitet og skjønnhet. I tillegg har marmorgulv opprettholdt det høyeste nivået av kongelig eleganse og har blitt betraktet som gulvvalg av den sosiale eliten i hundrevis av år. Marmor gulv, til tross for den heftige prislappen, har flere fordeler verdt å merke seg når du velger nytt gulv for ditt hjem.

Skjønnhet

Tilgjengelig i flere stiler med varierende grader av fargede korn som går gjennom, er marmorgulv en av de mest visuelt behagelige gulvmaterialer på markedet. Marmor gulv kan utfylle ethvert design tema og fargepalett. I tillegg til sin naturlige skjønnhet, kan marmor gulv bli polert for en helt jevn finish som glass som briljant viser marmorens unike krystaller. Det kan også bli honet for en flatere mattaktig finish for å undertrykke den glatte overflaten, noe som kan fungere bedre for de som leter etter et mer rustikk, men naturlig utseende. Marmor trenger imidlertid litt ekstra vedlikehold for å sikre at den beholder sin vakre overflate og motstandsdyktige egenskaper. Alt i alt er marmorgulv et av de mest populære materialene for gulv.

Holdbarhet

I boliger med barn og kjæledyr, gir ingen gulvmateriale ganske holdbarhet som marmorgulv. Motstandsdyktig mot riper fra leker og klør, marmorgulv opprettholder sin vakre finish gjennom ethvert spill barna bringer på overflaten. Fordi nyinstallert marmorgulv er forseglet med en flekk- og vannavstøtende pels, opprettholder den vanlige messer forårsaket av saftspill og valpeskudd. I tillegg til dens sta I motstand er marmor gulv lett å rengjøre, noe som krever daglig feie og vask med rent vann for å fjerne smuss. Marmorgulv må være forseglet hvert år eller så avhengig av hvor mye trafikk gulvene gjennomgår. Huseiere bør unngå å bruke kjemikalier for å rense marmor, med mindre det er spesielt designet for marmor.

Hypoallergen

I motsetning til tepper, som fanger og holder millioner av støv, mugg og danderpartikler, er marmorgulv ekstremt hypoallergen. I tillegg motstår marmorgulv mugg og mugg samt andre former for bakteriell vekst. I hjem med kroniske allergikere er marmor gulv et fornuftig alternativ til tradisjonelle tepper.

Termisk ledningsevne

Marmor utfører ikke varme som teppe eller flisegulv gjør. Det forblir kult uansett temperaturen, noe som gjør det til et ideelt valg for boliger bygget i tropiske områder. For de som elsker utseendet på marmor, men trenger å ha et gulv som gir noe nivå av varme, er det kabler og andre former for varmesystemer som installerer under gulvene for å gi varme i marmor, øker komfortnivået og gjør det til en Mulig gulv valg for villaeiere i kaldere regioner.

Andre artikkelen

Hvordan du kan vaske skapene dine
Slik installerer du laminat
Garasjeportisoleringstyper
Ny teknologi for hus
Slik installerer du laminatgulv med grunnplater som er festet til vegger
Kjennetegn ved Birch Plywood
Remodeling ideer for Colonial Style Homes
Slik installerer du en Wainscoting Panel Sheet
Hvordan fjerne Vinyl Floor Squares
Slik installerer du metalldører
Wire Cutters u0026 Safety
Hvordan sette fliser rundt en peis
Residential Siding Tips
Hvordan kutte omslag
Anbefalt Trowel Størrelser for Keramisk Tile Gulv
Wood Siding Tools
Slik installerer du Cedar Cladding
Hvordan male en keramisk badekar
Hvordan å ombygge strålende gulvvarme
Hvordan kutte PVC-ark