Design ideer for Remodeling Attics

Design ideer for Remodeling Attics  Remodeling på loftet kan være et praktisk oppdrag for en rekke grunner. Enten du har til hensikt å legge til verdifullt plass til hjemmet ditt, øke eiendommens verdi eller bare nyte en fin utsikt, er remodeling attics et vanlig hjem forbedringsprosjekt. Mange gamle loft er i dårlig stand og brukes til å lagre bokser og familie arvestykker. Ved å ombygge loftet, kan du omdanne det til et soverom, kontor, nyttig lagringsplass eller til og med hjemmekino.

Bibliotek eller sittegruppe

Hvis du er noen som ønsker et stille sted å skli bort for å lese eller snakk med venner eller familiemedlemmer, ombygging av loftet ditt i et bibliotek eller stue er en god ide.

Hjemmekino eller Den

Hvis det du ønsker er et sted å lene deg tilbake, slapp av og nyt showet, da det er et alternativ å konvertere loftet til et hjemmekinoanlegg, er det et alternativ. Med den økende overkommeligheten til store flatskjerm-TVer og digitale surround-lydsystemer, blir hjemmekinoanlegg stadig mer populært. Ved å utpeke et helt rom for denne bruk kan du begge gjøre rettferdighet til den fantastiske teknologien, og hold plassen skilt fra resten av huset. Du kan også holde videospill og andre spill i dette nylig ombygde loftet, slik at det blir dobbelt som et spill og lekerom.

Master Bedroom eller Gjestesuite

Snu en loft inn i en mester eller et soverom med en ba Throom er en av de mest nyttige og praktiske loftsreparasjonsprosjektene. Ikke bare kan denne prosedyren gi mer verdi til kostnaden for ditt hjem, men det vil gjøre ditt hus føler seg betydelig større. Uansett om du velger å bruke hovedsoverommet selv eller du reserverer det som et gjesterom, vil ditt hjem føles forstørret.

Skylights eller Dormers

Uansett hvilken type design du legger på for renoveringen av loftet, legger du et takvindu eller en dør er en fin måte å lyse på rommet naturlig, samtidig som det legges til en åpen og organisk følelse av rommet. Skylights og dormers, som er elementer som stikker ut fra flyet til en skrånende takflate og er vanlige på loftet, gir også bedre ventilasjon over hele loftet og i sin tur resten av huset. Dormers kan til og med brukes som escape-utganger.

Ekstra lagring

Selv om du sannsynligvis renoverer loftet ditt for å flytte det bort fra å være lagringsplass, kan det hende at noen tilgjengelige lagringsalternativer kan være nyttige i det lange løp. Ofte har loftet lave takvegger som er ideelle for installasjon av innebygde hyller, skuffer, nisjer, skap og andre former for lagring. På denne måten vil du ha noen velkomstlagringsalternativer.

Stellarom eller område

Attraksjoner har ofte den beste utsikten over huset, og i noen tilfeller den beste utsikten i nabolaget. Dra nytte av dette ved å tildele Et sterkt blikk på rommet i loftet på renovering. Ved å gi plass til et stort vindu eller dormer for å sette et teleskop foran deg, gir du sjansen for timer med nattunderholdning, for ikke å nevne appellen om å se solnedganger og soloppganger.

Kunstgalleri

Ved renovering av loftet skaper du et vell av nytt veggrom som kan brukes til å øke din personlige kunstsamling. Attik har ofte veldig god naturlig belysning og er et flott sted å vise kunst.

Andre artikkelen

Kubota Gravemaskin Spesifikasjoner
Typer Shake Shingle Siding
Hvordan erstatte ansiktet av et bad forfengelighet
Slik fjerner du arklinoleum
Slik justerer du Starrett Micrometers
Hvordan reformerer du kabinetter?
Hvordan størrelse Gutters u0026 Downspouts
PEX Piping Tools
Hvordan reparere en hengslet dusjdør
Home Tile Repair
Hvordan å refinfinere gulv
Hvordan Stink Knotty Pine
Forskjellige materialer å isolere
Typer Hacksaw Blades
Slik setter du en dusj i et dampbad
Hvordan bygge øvre skap
Hvordan grout bad vegger
Slik installerer du Utendørs Patio Tile
Hvordan kantle laminatgulv
Slik installerer du Pantry-skap