Slik limer fliser til en vegg

Slik limer fliser til en vegg 

1. Bland sammen like deler hvit eddik og varmt vann og legg til akkurat nok oppvaskmiddel for å lage sår i blandingen. Påfør blandingen på veggen med en svamp for å rydde bort smuss, støv eller fett fra veggen. Tørk opp veggen tørr med et rent håndkle.

2.

Spre mastikk på veggen med en hakkede trowel. Vri trowel og dra den hakkede enden gjennom mastikken for å lage linjer i limen. Påfør mastikken til bunnen av veggen først og spred nok til å sette den nederste raden av fliser på veggen. Unngå å spre mastikken over store områder fordi det kan tørke før du kan installere flisen.

3. Trykk hver flis fast i det våte mastikken. Hvis du vil fugle flisene senere, la det være små mellomrom mellom hver flis ved hjelp av plastfliser.

4.

Spre mastikken på veggen og trykk flisene i mastikken til du har dekket det ønskede området. La flisinstallasjonen tørke over natten. Unngå å røre veggen i løpet av denne tiden. Hvis du brukte fliser, kan de fjernes for hånd eller med en skrutrekker når mastikken er helt tørr.

Installering av veggfliser innebærer liming av fliser direkte til veggen, men fangsten er at du ikke kan bruke bare en hvilken som helst type lim. Mastikk, som også kalles bygg lim eller keramisk fliser lim, er et sterkt lim som holder flisene trygt på veggen i tørketiden og i årene som kommer. Mens mastikk er effektiv, er det viktig å bare installere fliser på en ren overflate eller fett og smuss på overflaten kan forstyrre limens lim.

Andre artikkelen

Hvordan Bytt Vinyl Siding With Wood
Hvorfor er designprosessen viktig?
Forseglet Grout Tile Vs. Unsealed Grouted Tile
Tile Ideer For En Foss Canopy Effekt I Dusjen
Enkel måte å løfte kryssfiner til andre etasje
Slik installerer du solenergi i et hus
Epoxy Resin Safety
DIY: Hjemmekino design
Kran inspeksjon sjekkliste
Baderom Redecorating Tips
Hvordan å fullføre laminatgulv
Slik installerer du en pre-Made Hand Railing
Slik monterer du et tregulv
Hvordan bygge et hus i U.K.
Slik installerer du selvklebende flis
Tips for å legge til en klesvask i hjemmet ditt
Typer av roterende trefasetransformatorer
Gulvbelegg Stein Ideer
Kjøkken Remodeling sjekkliste
Brysthengseltyper