Slik installerer du oppvarming under flis

Slik installerer du oppvarming under flis 

1.

Test og inspiser varmematten for skadede eller frynsede og korroderte ledninger. Ikke bruk matta hvis du finner noen. Bruk en multi-tester for å kontrollere ohmverdien av hver varmematte. Sørg for at avlesningene er innenfor produsentens fabrikkprøvede utvalg av avlesninger. Hvis lesningene ikke passer, er matken din skadet og må byttes ut.

2.

Fjern alt vegg- og gulvflater, inkludert gipsvegg, til innramming og undergulv er utsatt i det området du arbeider i. Oppvarmingsmatten kan installeres på betonggulv eller på godt isolert undergulv.

3.

Sikre 2 1/2-i-4-tommers dobbelglass elektrisk boks for termostaten til en sikker og tilgjengelig plassering, ved hjelp av en skrue med riktig størrelse og en kraftbørste. Fest termostatboksen til trepinnen nærmest plasseringen av varmematten 60 tommer fra gulvet. Pass på at strømledninger fra varmematterene kommer til el-boksen. Fest enkeltkabelboksen til timeren til den andre siden av den samme studen

4. Bor et 1/2-tommers hull gjennom toppen av termostatens elektriske boks og gjennom toppen av timeren. Rengjør hullene med en chi sel så du vil ha en glatt overflate å jobbe med. Bor et 5/8-tommers hull i samme stud du festet boksene dine på rundt 12 tommer over boksene. Bruk en plumb bob for å markere og bore ut to 1/2-tommers hull i trerammen rett under de to knockout-delene i termostatboksen.

Skjær ut to u0026 # xBD; -de veggledninger for å passe til lengden mellom termostatboksen og trerammen rett under boksen. Sett hver kanal inn i en av de '# xBD;' hullene som bores i trerammen under boksen. Fest den andre enden av de to ledningene til termostatboksen ved hjelp av settskruene.

6.

Kjør en 12-meters NM-kabel fra betjeningspanelet og gjennom bunnen av tidsboksen. Trekk ca 8 tommer av kabelen gjennom hullet i esken og fest kabelen til esken med en kabelklemme.

7.

Kjør en kort kabel gjennom 5 / 8-tommers hull i studen. Skyv den ene enden av kabelen gjennom u0026 # xBD; -inch-hullet i toppen av timeren, trekk rundt 8 tommer gjennom. Kjør den andre enden av kabelen inn i u0026 # xBD; -inch hullet i toppen av timeren, og trekk ca 8 tommer av kabelen gjennom, og skape en jevn kurve i kabelen. Fest kablene til boksene med kabelklemmer.

8.

Rengjør og støvsug gulvet. Trekk ut referanselinjene du vil bruke til fliseprosjektet ditt, ved hjelp av kritt.

9.

Plasser og glatt ut varmematter på gulvet 3 tommer til 6 tommer fra veggen eller andre armaturer med strømledninger som vender nærmest boksene. Pass på at matene ikke overlapper hverandre. Oppvarmingstrådene i en matte skal være ca 2 tommer fra ledningene i den andre matta. Pass på at strømledninger når termostaten. Sikre mattene til gulvet, bruk stykker med dobbeltsidig tape, slik at mattene er rynkefrie.

10.

Lag en 1/8-tommers spor i gulvet , ved hjelp av en mølle eller meisel og hammer, slik at oppvarmingsmatter kan ligge i sporet når du kjører det til ledningene. Cording er for tykk og vil etterlate en ujevn tekstur for legging av fliser hvis du ikke lager et spor. Rengjør sporet og fest den inn i sporet ved hjelp av en varm limpistol.

11.

Trekk en stålfiskstrimle nedover en av ledningene og fest endene på mattens strøm fører til fisketape med elektrisk tape. Trekk ledningene opp gjennom ledningen, så 8 tommer viser og fest ledningene til esken, med kabelklemmer.

p> Varm varningssensoren gjennom den andre ledningen fra esken til gulvet og veiv den 9 tommer inn i nærmeste varmematte mellom to blå motstands-ledninger. Fest den på plass med den varme limpistolen. Gjenta motstanden til hver varmematte , ved bruk av multitesteren, for å sikre at ingen skade oppstod under installasjonen.

13.

Monter keramisk eller varmebestandig gulvflis med tinnemørtel som klebemiddel. ut mørtel over gulv og varmematter, ved hjelp av en firkantet trowel. Kontroller regelmessig motstanden av mattene for å sikre at mattene ikke blir skadet under prosessen. Bytt ut skadet ma ts. Tillat mørtel å kurere.

14.

Monter termostaten og tidsuradapterens deksler til de elektriske boksene og la opp veggåpningen med gips. Koble ledningsforbindelsene til termostaten og timeren, etter produsentens instruksjoner. Fest sensortrådene til termostatens skrueforbindelse. Monter termostaten og timeren og fullfør kretsforbindelsen på servicepanelet. Test systemet når alt er installert for å sikre at varmesystemet fungerer.

Tips og advarsler

 • Kontroller at GFCI-bryteren du skal installere matene på, har en tilstrekkelig strømstyrke Elektrisk service som kreves for et gulvvarmesystem er basert på systemets størrelse. Et mindre system kan kobles til en eksisterende GFCI-krets. En stor installasjon vil trenge en dedikert krets.
 • For installasjoner av tre eller flere oppvarmingsmatter, bruk en u0026 # xBE; -inch-kanal i stedet for u0026 # xBD; -inch one.
 • Mens du installerer matene, må du ikke slippe noe tungt på mattene og unngå å trekke på dem. Legg et tynt stykke kryssfinér over dem for å unngå å gå rett på dem.
 • Ikke installer t han måter på vegger, under skap eller andre gjenstander, i skap eller andre små områder. Ikke la noen av mattene overlappe. Varme kan bygge opp raskt, noe som kan skade matsene eller forårsake brann.
 • Ikke kutt matene for å gjøre dem mindre.
 • Vær forsiktig når du arbeider med strøm. Elektrisk støt kan oppstå.
 • Gulv over uoppvarmede rom kan være kaldt, selv når det er tungt isolert. Et gulvvarmesystem er ganske enkelt å installere og gir varme og komfort til stedet som føles det kaldeste, føttene. Gulvvarmesystemer er utformet for å varme keramiske flislagte gulv og består av tynne matter som inneholder elektriske motstands-ledninger som varmes opp når de slås på, en termostatstyring og tidtakeren. Disse mattene er koblet til en GFCI-bryterkrets, som er koblet til termostaten og tidsreguleringen.

  Andre artikkelen

  Bygningsinstruksjoner for hvordan å lage en sanddyner
  Isolasjonsalternativer for en hulmur
  Slik Tile En Dusj Rimelig
  Slik installerer du banebelysning i et takloft
  Hvordan påføre Epoxy Gulv
  Utvendig design tips
  Caster u0026 Camber Theory
  Hvordan bryte kjelleregulv for kloakk
  Hvordan Grind Betong benkeplater
  Slik borer du et hull gjennom en asfaltoppkjørselen
  Hvordan gjenopplive et klatretør
  Ny teknologi for hus
  Hvordan bygge en hundeskur
  Bruke Tørrveggverktøy for å gjøre klapbørstelofter
  Slik legger du laminatgulv
  The History of Cavity Wall Insulation
  Hvordan kutte PVC-ark
  Polert Betong Gulv Ulemper
  Slik lette en ventilløs peis
  Hvordan måle Dør Trim