Slik installerer du laminatgulv i en butikk

Slik installerer du laminatgulv i en butikk 

Forbered

1.

Finn riktig type laminatgulv. Lett kommersielt laminatgulv fungerer for detaljhandel med lett fottrafikk, men du trenger kommersielt laminatgulv hvis du har mye fottrafikk i butikken din. Lett kommersielt og kommersielt laminatgulv leveres med lydabsorbering også bygget inn. Denne premieunderlaget kommer inn i laminatgulvplankene, noe som gjør installasjonen enkel.

2.

Undersøk layoutet til butikken din for å finne den enkleste måten å installere laminatgulv på. Kornet i treet som løper parallelt med de lengste veggene dine, kan gjøre at rommet ditt blir større, og det gjør installasjonen raskere fordi det er færre kutt påkrevd.

3.

Forbered din dørhyller og trim dem om nødvendig, slik at laminatgulvene glir under hylsene. Legg til høyden på laminatgulvplankene og høyden på skumplaten du vil installere under laminatgulvet for å finne ut hvor mye trimning som er nødvendig for dørkarmene. Bruk en flush-cut svalehale for å gjøre kuttet.

4. Ta bort smuss og rusk fra gulvet ditt med en kost og følg opp med et vakuum for å prep gulvene for laminatinstallasjon.

Installer

h4>

1.

Monter skumplater langs undergulvet før du installerer laminatgulv. Klipp skumplaten i størrelse med en saks slik at den passer inn i ditt rom. 'En myk barriere mellom laminatgulvplankene og undergulvet. Bruk duktapen til å tette sømmer mellom hvert stykke skum.

2.

Plasser ditt første stykke laminatgulv slik at det er et gap på 5/16 tommer mellom kanten av laminatgulvplanken og veggen. Når temperaturene stiger og faller, vil laminatgulvet ekspandere og kontraktere. Dette gapet betyr at når gulvene dine ekspanderer, vunnet de ikke veggen og til slutt spenne.

3 . Legg den rillede siden av det første laminatgulvet slik at det vender mot veggen, og legg deretter en dråpe lim til tungen på den første planken. Limet virker for å forsegle gulvene, noe som reduserer sjansen for at vann eller annen form for fuktighet vil trenge inn i gulvet og føre til at det blir klemt. Snap tungen fra den første planken inn i sporet på den andre planken og bruk en fuktig klut til å tørke bort lim som ser ut av kantene.

4.

Fortsett installasjonen ved å legge til lim, så snapper du bitene sammen til du dekker overflaten på gulvet. Forskjellig hver rad, noe som betyr å installere plankene dine slik at sømene ikke alltid passer opp på samme sted, så det ser naturlig ut. Du kan gjøre dette ved å kutte en plank i en halv og bruke planken til å starte hver annen rad.

Fullfør

1.

Mål plassen som er igjen for din siste rad av laminatgulvplanker. Klipp hver plank ned til størrelse ved hjelp av et stikksag og installer det med samme

2. Vent ca 12 timer før du går på gulvet for å la limet du brukte i sømmen tørke.

>

3. Legg til trim for å skjule plassen mellom laminatgulvet og veggen. Mål avstanden til hver vegg, klipp trimmen i størrelse, og fest trimmen til veggen ved etterbehandling spiker.

Tung fottrafikk funnet i de fleste butikkene krever spesiell oppmerksomhet hvis du vil installere laminatgulv. Den rette typen gulv er viktig fordi den samme typen laminatgulv du vil bruke i et hus som ikke vil stå opp til fottrafikken du opplever i butikken. En annen forskjell mellom bolig og kommersiell laminatgulvinstallasjon er måten du fullfører Produktet. Fordi kunder kan drikke drinker på gulvet ditt, ta tiltak for å tette sømmer mellom laminatgulvplanker, slik at vannskader ikke er et problem for detaljhandelens laminatgulv.

Andre artikkelen

Vinyl Siding Vs. Fiber Cement
Bygge hyller i min garasje
Hvordan kutte skjemaer for å lage sementstrinn
Hvordan å remodel et bad grønn
Slik installerer du en Tin Backsplash
Veggisolering DIY
Instruksjoner for fjerning av keramiske fliser
Slik installerer du en Glacier Bay Vanity Zink
Hvordan konvertere et hjem for å bruke solenergi
Slik installerer du flis på en betong kjeller gulv
Alternativer for en veranda Ceiling
Typer av veggtekstur
Hvordan dekorere en knotty Pine Wall
Hvordan bli med PEX til kobber
Innkjøp Golv Alternativer
TAMKO Roof Shingle Farger
Slik installerer du Beadboard Panel over Tile
Slik fliser du et bad hjørne
Design av trebjelker
Hvordan Epoxy Betong