Hvordan male Laminat benkeplater med Envirotex

Hvordan male Laminat benkeplater med Envirotex 

1.

Rengjør laminatoverflaten med et pH-nøytralt rengjøringsmiddel, fjern eventuell smuss eller rusk som kan være tilstede. Tørk benken med et håndkle etter rengjøring.

2.

Seng benkeplaten med 200 grit sandpapir festet til en sandblokk. Fjern eventuell glanset overflate på benken for å lage en overflate som er egnet for maling. Tørk av benken med et fuktet håndkle etter sliping for å fjerne rester.

3.

Påfør et underlag av latexinnvendt satengmaling med en skumrulle. Bygg jakken til en jevn dekning, bruk tynne lag av malingen, og la deretter kappen tørke over natten. Undersøk laminatet for å finne ut om du kan se laminatoverflaten gjennom malingsbelegget. Påfør et andre lag med maling om nødvendig for å skjule den gamle laminatfasen. Vent over natten for det andre lag maling for å tørke.

4.

Påfør ytterligere farger på underlaget for å lage mønstre eller simulere teksturer. Bruk en pensel for større kontroll over de ekstra farger, slik at det nye kappen tørker over natten før du avslutter med Envirotex.

Mask kantene på alle overflater som grenser til benken med maskeringsbånd for å holde Envirotex fra å spre seg på dem.

6.

Bland Envirotex-belegget i henhold til produsentens anvisninger i en ren plastbeholder ved hjelp av en tremaler . Sørg for at du blander komponentene grundig og pisk dem til du oppnår konsistensen av kakebær.

7.

Hell den blandede Envirotex over benken i et jevnt mønster. Bruk kanten av et stivt stykke papir som kartong for å spre belegget over overflaten av benken, slik at væsken strømmer sammen. Vent fem minutter for belegget til avgass, og se etter som noen bobler som er opprettet under blandingsprosessen, stiger til toppen.

Slå lett ut på noen bobler som gjør det til toppen av belegget for å pop dem. Karbondioksidet fra pusten din bryter opp boblene på plass.

9.

La Envirotex helbrede helt i 36 til 72 timer før du bruker benken. Lengre herdetid er nødvendig for kortere temperaturer.

Tips og advarsler

 • Bruk en beskyttende ansiktsmaske gjennom hele prosessen og bare arbeid i et godt ventilert område.
 • Bruk Envirotex når temperaturen er mellom 70 og 80 grader F, og fuktigheten er under 50 prosent.
 • Fjern fortsatt våte utslipp av Envirotex ved å bruke gniddende alkohol.
 • Maling av et laminat benkeplate er en måte å gi dine benkeplater et helt nytt utseende uten ekstra kostnad for å erstatte laminatoverflaten. Ved hjelp av latexmaling kan du lage alt du ønsker, fra solide farger til mønstre til tilfeldige teksturer som simulerer andre materialer. Maling av laminatet alene er ikke nok, ettersom slitasje raskt kan bøte seg bort på nymalte overflater. For å beskytte skader, kan du legge Envirotex over den nye maling. Envirotex er en polymerforbindelse som helmer godt i et tøft, glatt belegg . Belegget gir dybde til den nymalte overflaten, samtidig som den er sterk nok til å beskytte din maling mot normal slitasje i årevis.

  Andre artikkelen

  Slik fjerner du teksturer fra malte vegger
  Curb Appeal Tips for Leietakere
  Kostnaden for et konvensjonelt bygget hjem Vs. et Eco Home
  Hvordan Remodel et loft soverom
  Måleverktøy og utstyr
  Slik oppdaterer du kjøkkenskapsdører
  Slik spottsveis med en MIG
  Takmonteringsverktøy
  Slik setter du en full slab Granite Backsplash
  Bathroom Cabinetry Ideas
  Hvordan Remodel Små soverom
  Typer HardiePlank Siding
  Slik installerer du granittfliser
  Instruksjoner for keramisk fliserapplikasjon
  Hvordan å fullføre veggene i kjelleren
  Baderom Vanitiy Ideas
  Hvordan bygge en liten hytte
  Hardwood u0026 laminatgulv fordeler og ulemper
  Hvordan lage tre porter
  PEX Pipespesifikasjoner