Hvordan kutte Preformed Laminate benkeplater

Hvordan kutte Preformed Laminate benkeplater 

1.

Mål og merk hvor du skal kutte din laminat benkeplate, ved hjelp av et målebånd og en blyant med laminatsiden vendt opp.

2.

Legg maskebåndet på midten av skjærekarakterene på benken (ikke det eksponerte substratet under). Merk båndet tydelig slik at du kan følge skjæringslinjen. Maskeringstape bidrar også til å forhindre at laminatet løsner når du jobber.

3.

Hold boret slik at bitt er på båndet og inne i kuttmerket (i området som vil bli kuttet ut og kasseres) og så bor gjennom benken. Bor gjennom båndet; Det vil bidra til å holde borekronen på kurs og hindre at den glir av merket på glatt laminatoverflate. Dette hullet er der du vil sette inn knivbladet for å begynne å kutte.

4.

Følg instruksjonene for din stikksag for å installere metall- eller karbidbladet i saga. Snu hastighetsinnstillingen til mellom '0' og '1'.

5.

Plasser bladet i hullet du bare har boret og begynn å kutte laminatet. Klipp fra det borede hullet til kuttmerket og følg deretter kuttmerket. Hold et fast, stabilt trykk på stiksavene, og ikke start og stopp sågen når du kutter, da dette øker sjansene for at laminatet fanger på bladet og chipping.

Tips og advarsler

 • Slå av orbitalvirkningen på din puslesag (se eierens håndbok), dette vil bidra til å forhindre chipping på laminatet da bladet blir begrenset til en opp og ned bevegelse. for å opprettholde et fast nedadgående trykk på puslesagen mens du bruker den uten at den orbitale bevegelsen skal kutte enkelt.
 • Ikke kutt fra undersiden av laminat benkeplaten, da dette kan øke chipping på laminatflaten.
 • Forformede laminat benkeplater gjør installasjonen enkel. Disse benkeplater er tilgjengelige i en rekke typiske bredder og former. Du trenger ikke å bekymre deg for å lære å fylle kantene på benken eller legge til igjen sprut. Du trenger fortsatt å vite hvordan du skal kutte forformede laminat benkeplater for å installere en vask eller justere lengden etter dine behov. lag laminatet til kutting og hvilke verktøy som skal brukes, gjør jobben jevn.

  Andre artikkelen

  Hva forårsaker gulvfliser å komme løs?
  Isolasjonsinstallasjonstips
  Stil av baderom
  Slik bruker du en våt flisekutter
  Hvordan bygge en liten hytte
  Hva er en bærbar båndsag?
  DIY Garderobeskap
  Porselen vs. Keramisk fliser
  Hva er polybutylen VVS?
  Hvordan lage et lite kjøkken
  Hjemmelaget vannkraft
  Hva er betydningen av fotometri?
  Hvordan Grind Betong benkeplater
  Hvordan gjenopprette gamle kjøkkenskap
  Hvordan kutte hull for innfelt lys
  Typer motorer for heiser
  Bungalow takstiler for et hus
  Typer Garage Gulv
  Game Room Conversion Ideas
  Slik avslutter du Backsplash Tiles to Countertop