Hvordan klippe rundt hull i flis

Hvordan klippe rundt hull i flis 

1.

Klem flisen du ønsker å bore et hull gjennom på et ekstra stykke bakplate, hvis flisen ikke allerede er installert. Sørg for at flisene ikke beveger seg under hullets hull.

2.

Hell litt kjøleolje eller vann på stedet du ønsker å bore hullet. Boret vil varme opp raskt, så sørg for å holde det kult og ha ekstra vann eller olje i nærheten for å periodisk helles på flisens overflate.

3.

Plasser pilotboring i boret eller midtboringsboringen i midten av området du ønsker å bore et hull inn. Vri boret på høyt og bruk jevnt trykk på boret mens det bores inn i flisen. Pilotbiten i midt i hullet boring vil holde boren stabil og holde det fra å vandre av flis mens du driller inn i den. Karbidkornet på kantene av hullet boring vil kutte sirkelen ut av flisen.

4. Legg mer olje eller vann på flisen hvis den begynner å føle seg varm eller røyke når du bor. Stopp når boret slår gjennom flisen til bakplaten under. Du vil føle endringen i boret når dette skjer.

Av og til vil en flisinstallasjon kreve et hull kjedet gjennom en flis for å imøtekomme rørleggerarbeid eller elektrisk arbeid. Selv om disse hullene i mange tilfeller er dekket av en tallerken når arbeidet er ferdig, bidrar det til å kunne lage et rent, sirkulært hull hver gang. På denne måten kan hullene bli avdekket, og de er jevne i størrelse og form. Nøkkelen til å bore et hull gjennom flis holder flisen kjølig med vann eller olje, mens den spesielle boren gjør jobben sin.

Andre artikkelen

Hvordan bygge en over bakken dekk
Slik oppdaterer du Moen Bath u0026 Shower Fixtures
Beskytter varmelampepærer
Hvordan bygge en handikapdusj
Problemer med betong benkeplater
Hvor langt fra skal en gassutstød være fra luftinntak?
Slik installerer du en oppvaskmaskin i enden av skap
Hjem tilleggstips
Energistøtte i Ohio
Slik remodellerer du en kjøkkenbakside
Stiler av Vinyl Siding for Sheds
Hvordan bygge counter topper ut av Cedar Wood
Hvordan lage en garasje etasje for flekk
Håndverktøy Verktøy Sikkerhet
Slik justerer du kjøkken hengsler
Wood Countertop Installasjonstips
Slik fliser et innrammet boblebad
Slik bytter du en kranettlampe
Slik installerer du Snaplock Laminatgulv
Komposittdekktyper