Hvordan å fullføre interiør betong

Hvordan å fullføre interiør betong 

1.

Beskytt deg selv med klær som dekker kroppen din, plastikbriller, hansker og åndedrettsvern. Vær forsiktig når du behandler muriatsyren, som er ganske kaustisk. Åpne alle tilgjengelige dører og vinduer i rommet.

2.

Skru betongen med en blanding av to deler vann og en del betongrenser. Bruk en stivbørstende børste for å fjerne smuss og rusk fra betongen. Bruk en mop eller stor svamp med vanlig vann for å skylle betongen, og la den tørke grundig.

3.

I en stor plastbøtte kombineres 4 deler vann med 1 del av muriatsyre. Fordel denne løsningen jevnt over hele betongflaten, fra innsiden til utsiden, hvis det er aktuelt. Bruk en pensel, en svampmop, en stor plastvannkanne eller annet verktøy som ikke vil føre til at syren spres opp.

4. Tillat syre å etse betongen i 20 til 30 minutter. Bruk igjen en mop eller stor svamp med vanlig vann for å skylle syre fra betongen veldig bra. Skru overflaten med en gammel kost til å fjerne alt syre, hvis det er nødvendig.

5.

Følg retningslinjene for farlige kjemikalier i byen for å avhende overflødig syre og alle elementene som kom i kontakt med muriatsyre. La betongoverflaten tørke i 2 til 3 dager. Sop overflaten eller tørk den ned med en myk klut, slik at alt etseprøven blir fjernet.

6 Bruk en malingsrulle med teleskophåndtak for å påføre en tynn, jevn flekk på hele betongoverflaten. Rull på flekken i lange, rakte linjer. Arbeid fra rommet innvendig i rommet. utvendig, hvis det er aktuelt.

Tillat flekken å tørke i 24 timer. Påfør et annet lag med flekk akkurat som du gjorde først. Vent 48 timer før du rører eller går på betongoverflaten.

Tips og advarsler

 • Beskytt din fargede betong med et strøk eller to murverk.
 • Mange betonglakker som passer til utendørs terrasser. Innvendige betonggulv blir stadig vanligere, ettersom betong blir et allment akseptabelt dekorasjonsmateriale. Men vanlig, grå og ømfintlig er kanskje ikke det utseendet du håper å oppnå. En av de beste finishene for innvendige betonggulv og andre overflater er syre-etsing og flekker. Staining betong legger farge og dybde til betong og gjør det mulig å koordinere med resten av ditt hjem d u0026 # xE9; cor.

  Andre artikkelen

  Slik kobler du til et lysuttak
  Kitchen Extension Ideas
  Kostnaden for Slab Vs. Kjeller
  DIY Bytte Tile Backsplash
  Hvordan å si hva slags fliser gulv er installert
  Snekker Måleverktøy
  Hvordan Remodel et luksuriøst kjøkken
  DIY Garderobeskap
  Hvordan knuse betongplater i steinformede stykker
  Asfaltmalingsideer
  Hvordan varme et betonggulv
  Takalternativer for kjelleren
  Typer Garage Gulv
  Hva er Gips Wallboard?
  Slik borer du gjennom keramisk veggkledning
  Slik suger du en trebrennende komfyr gjennom en vegg
  Slik fjerner du asbestark
  Vanity Backsplash Ideas
  DIY Trekkhylle
  Installere innfelt belysning i kjøkkenet gjennom loftet