Slik legger du naturlig steinflis

Slik legger du naturlig steinflis 

1.

Mål gulvet og merk målingene på en sementbakerbrett. Det anbefales å installere sementbakerbrett i områder som skal motta mye vann. Klipp bakerbrettet ved å score det med en verktøykniv på den ene siden og knipse den på den andre siden.

2.

Monter sementbakerbrettet med tynt sett mørtel. Spred morten med en hakkede trowel. Skru bakerkortet på plass med en skrutrekker og skruer. Legg maskebånd over sømmen i bakplaten. Bruk flattkantens flate kant til å glatte en liten mengde tynn sett mørtel over maskebåndet.

3.

Opprett et passende layout for flisene. Legg fliser ut på gulvet og ordne dem til de ser bra ut. Prøv å balansere fliser i midten av rommet slik at du ikke kutter og installerer en liten flis av fliser på en vegg. Å gjøre dette vil bidra til å minimere mengden kutt du må gjøre senere. Plasser fliser mellom hver av flisene mens du gjør dette for å ta hensyn til fugemasse. Marker et godt startområde og fjern flisene og mellomromene.

4.

Monter fliser med tynt sett mørtel og en hakkede trowel. Spred morten med en hakkede trowel som er vinklet i en 45 graders vinkel. Trykk på flisene på plass og legg en flis mellom hver flis. Bruk en flissåg til å kutte flisene. For naturstein fliser, må du bruke en diamantblad våt sag å gjøre flisene kutt. Monter hele flisegulvet, gjør kutt når det er nødvendig. Gulvet skal ha 24 timer å tørke før fuging.

5.

Grout natursteinene. Bruk unsanded fugemasse for ledd 1/8 tommer eller mindre og slipet fugemasse for større ledd. Plasser fugemasse i fliseleddene med en fugemasse. Når leddene er fylt, løp fugemassen flyt over flisene i diagonal retning. Dette vil fjerne eventuelle ekstra fuger på toppen av flisene. En fugesvamp og vann bør brukes til å rengjøre toppen av flisene uten å fjerne fugemasse. Vent til fugemassen tørker over natten.

Mange villaeiere vet hvordan man installerer keramiske fliser. Imidlertid kan installasjon av naturstein fliser virke litt skremmende. Den gode nyheten er at installasjon av naturstein fliser er svært lik installasjon av keramiske fliser. Den største forskjellen mellom installasjon av keramiske fliser og naturstein fliser er at du må bruke en diamantblad våt sag i stedet for en våt sag med bare en karbid tippet blad.

Andre artikkelen

Hjemmelaget Shake Siding
Kjeller soverom regler
Hvordan lage et A-Frame House
Typer Gate Locks
Hvordan erstatte gulvbjelker
Slik feilsøker du en Ryobi-router R165u
Hvordan gjenopprette en ytterdør
DIY Patio trinn
Solar Hot Water Act
Slik endrer du en rustfritt stål vaskefarge
Slik installerer Baseboards u0026 Shoe Molding
Slik installerer du Strand Bamboo
Hvordan bygge små grønne hjem
Hvordan sette inn peis dører
Attic Shelving Ideas
Tile Setter Tools
Gjennomsnittlig dusjhodeflow
Konstruksjon Impact Tools
Den beste måten å kutte takfliser på
Typer av bordsager