Moderne Rekkverk for balkonger

Moderne Rekkverk for balkonger  Enten du bare er på utkikk etter noe nytt, eller du trenger å bytte ut en gammel rotting, kan du installere et moderne rekkverk på balkongen din, slik at det blir tryggere og gi hjemmet ditt et mer moderne utseende. Fra enkle til dekorative er balkongrengjøring tilgjengelig i en rekke høyder og størrelser.

Tre

Hvis du vil ha et billig, moderne skinnalternativ, kan en grunnleggende treskinne malt en lys hvit, legge til et slående, moderne utseende til hjemmet ditt. Hvis du ikke er klar, er det en annen farge som utfyller hjemmet ditt, men husk dristige farger pleier å fungere best. For å beholde den moderne stilen, velg skinner med rene linjer og en sterk geometrisk design, for eksempel skinner med firkantede innlegg og rekkverk. Et populært alternativ, trelast skal vedlikeholdes og males og forsegles hvert par år.

Glass

Hvis du vil ha noe glatt, kan et glassreling være akkurat det du leter etter. Tilgjengelig i standard, herdet eller etset glass, glassruller kommer vanligvis i standard panelstørrelser og er ofte kombinert med metallelementer for å skape et moderne utseende. For en mer detaljert skinne, velg egendefinert etset glass. Hvis du har små barn, vil du kanskje unngå glass eller betale ekstra tetningsløst glass.

Metall

Fra enkel å utdype er metallrullene holdbare og har en tendens til å være lette å vedlikeholde. Laget av mange forskjellige elementer, som stål, aluminium og jevnt smijern. , moderne sveisede rør eller stangdesigner du ser på moderne kommersielle bygninger til mer forseggjort paneler med geometriske former eller krøller inspirert av New Orleans historiske skinner. For et unikt, moderne utseende, kombinere metallskinner med noe som fliser eller treposter.

Andre artikkelen

Wood Burning Fireplace Ideas
Slik løser du kjøkkenveggskap
Kostnaden av betong vs marmor benkeplater
DIY vertikal panel sag
Hvordan installere Hardwood Floors på en Cement Foundation
Hvordan skrive en oversikt for et estimat av en boligforbedring
Hvordan estimere mengden laminatgulv
Kjeller Konstruksjon Typer
Fjerner popcorntak
Typer av skruer og deres bruksområder
Hvordan lage en toskansk pergola
Slik monterer du Solid Oak Flooring
Hvordan bygge et underholdningssenter i stedet for peisen
DIY Marmorgulv
Formålet med House Wrap
Hvordan passe et vinyl gulv
Slik lager du et tregulv for vinyl
DIY: Porch Ceiling
Slik feilsøker du en Ryobi-router R165u
Hva er standard dørknophøyde på en dør?