Feil å unngå med laminatgulv

Feil å unngå med laminatgulv  Laminatgulv er ofte spioneringen som et gjør-det-selv-prosjekt, men det er fallgruver som den uerfarne villaeieren bør unngå. Feil ved installasjon og vedlikehold av laminert gulv kan være kostbart, ettersom noen feil kan ødelegge hele gulvet, og du kan pådra seg gebyrer fra fagfolk for å reparere eller erstatte gulvet.

Kutting

Bruk feil sag eller sagblad til skåret laminatgulv kan resultere i overskytende chipping. En laminatplank som har overdreven chipping på kuttkanten, kan bli gjort ubrukelig dersom sjetongene er større enn trimmen som vil skjule kanten. Andre feil som oppstår under skjæreprosessen er manglende dobbeltsjekkmålinger, noe som kan resultere i en for stor eller liten ekspansjonskant, og å gjøre kuttet på feil side av planken. I det sistnevnte tilfellet kan den misskårne planken brukes på den motsatte kanten og derfor reddes fra skraphøyden.

Installering

Et av de vanligste problemene som oppstår under installasjon av laminatgulv, ignorerer det nødvendige ekspansjonsrom rundt omkretsen av rommet og mot alle vertikale hindringer. Vanligvis med en fjerdedel tommers mellomrom, vil en ekspansjonskobling som er for liten, føre til buckling og krumning når gulvet utvides på grunn av den flytende typen installasjon som laminatgulvene er konstruert for. Ekspansjonsleddene som er for store, vil ikke bli skjult i kvartfinalen og andre trimmer. Døråpninger er et av de vanligste ekspansjonsgapet feilområdene, så mange som gjør det, ignorerer behovet for å undertrykke døråpningen der ekspansjonsområdet skal skjules. En annen vanlig feil å unngå er å trekke på laminatets eksponerte kant, da kantene er delikate og enkelt sprekker og brikker.

Etterbehandling

Uten hensyn til ekspansjonskrav finner du også når du skal lage et laminatgulv. Mange huseiere kjøper den mer vanlige hesteskoen trim for omkretsen av rommet, ikke skjønner at den ikke har full dekning som kvart runde støping gir. Overgangsområder er ofte ikke prepped riktig under installasjonen av hovedetasjen, noe som resulterer i utilstrekkelig plass til terskler, T-lister og andre overganger. Laminatgulv i våtrom, som kjøkken, vaskerom og bad, må ha alle kanter forseglet med 100 prosent silikon før støping og overganger er installert. for å forhindre infiltrasjon av fuktighet og for å hindre å ugyldiggjøre produsentens garanti.

Vedlikehold

Laminatgulv er svært slitesterke og motstår riper fra normal bruk. Imidlertid forutsetter mange villaeiere å beskytte gulvet fra møbler ben og annen potensiell skade. Rengjør aldri laminatgulv med flytende rengjøringsmidler, dampmaskiner eller renholdige produkter, og bruk aldri forsegler og voks til laminatgulv. Beskytt gulvet mot fuktighet ved å plassere tepper eller matter på alle ytterdører.

Andre artikkelen

Takalternativer for kjelleren
Slik monterer du en Vin Glass Rack
Slik installerer du en 3 Piece Tub Surround
Slik fjerner du Limed Down Vinyl Floor
PEX Piping Tools
Slik installerer du Commercial Floor Tile
Gjør det selv Stone Peis Mantle
Slik legger du Beadboard til kjøkkenskap
Installere teppe på sement
Mudroom Floor Ideas
Bygg ideer for en 10 av 12 Storage Shed
Slik installerer du hardved på en betongplate
Hvordan bygge en hundeskur
Kjeller soverom regler
Cedar Closet Tips
Slik monterer du en postboks
Slik laver du Linoleum
Hvordan bygge steinvegger
Hvordan Estimere sømløse Gutters
Utvendig fargeideer for produsert hjem