Design av trebjelker

Design av trebjelker 

Heaviness legger sjarm

Sterke bjelker for en engelsk Tudor hytte eller store bjelker i et tømmerrammehus legge til den kunstneriske skjønnheten i hjemmet. Veggrammen skal bygges for å støtte den ekstra vekten av store takbjelker som blir utsatt. Alltid involvere en arkitekt hvis du planlegger å installere bjelker som er større enn 2 til 12 tommer, siden denne typen vekt vil kreve forsiktig planlegging i designfasen.

Farge legger til visuell appellering

Når du bygger synlige bjelker med hvite vegger, vil du sannsynligvis vil flekke eller male bjelkene en mørkere farge. For eksempel ser mørkebrune bjelker godt ut mot sterke hvite vegger og tak. Hvis du bruker eikfarge på grunnplater, dører og treverk, kan du bruke eikfarge på bjelkene. I noen tilfeller vil du kanskje bruke to farger av maling eller flekk, avhengig av rommet og innredningen.

Små rom fungerer annerledes

Hensikten med å trekke oppmerksomheten til bjelker i utgangspunktet er å trekke øynet oppover til taket på rommet. du vil ikke ha stråler for å overmone et rom. I et lite rom, for eksempel, vil du kanskje at bjelkene skal eksponeres, men blandes med veggfarge. Hvis du maler veggene blekgrønn, vil du kanskje male bjelkene lys grønn. Bjelker bør balansere rommets samlede arkitektur, inkludert vindusplassering og dørplassering, i perfekt harmoni.

Kjøkkenbjelker og funksjonalitet

På kjøkkenet vil du kanskje henge gryter og panner fra bjelker for kunstnerisk sjarm. I dette tilfellet kan bjelkene ikke være en del av hjemmets støttestruktur. Du kan bare ha bjelker installert som dekorative elementer. Faktisk kan du bygge bjelker over et ferdig tak ved å bruke brede plater til å bygge fake rektangulære bjelker. bjelkene til takbjelker med 4-tommers negler eller skruer.

Boområder kan være dramatiske

Fullskala åpne bjelker i et logghus eller A-rammehytte kan være fokuspunktet på rommet. Nøkkelen å gjøre bjelker ser balansert ut i disse tilfellene, er å skisse rommet i detalj på grafpapir. Legg aldri til disse bjelkene med mindre du har nøye trukket rommet til målestokk før du begynner å installere. En eller to overveldende bjelker kan gjøre at taket virker for tungt. Et hus av nesten hvilken som helst arkitektonisk stil kan inneholde åpne bjelker i enkelte deler av huset. Bjelker kan være grovhårte eller meget elegante, avhengig av rom- eller loftområdet de brukes i. Åpne bjelker kan være fake bjelker som ikke har vekt. Eller de kan være en faktisk støttestruktur utsatt for skjønnhet og kunstnerisk verdi.

Andre artikkelen

Hvordan bygge et hus billig i Maine
Hvordan dekke en murstein peis med gips
Hvordan bygge en hundeskur
Ulemper med å legge følt papir over hele taket
Hva er et rødt og grønt merkesikkerhetssystem for stillas?
Slik legger du steinfinér på en betongblokk
Slik kanter du granittfliseregner
Porch Addition Ideas
Slik installerer du et American Standard Whirlpool Hot Tub
Hvordan identifisere Asbest Ceiling Tiles
Hvordan lage en granitt benkeplate
Slik installerer du Wicanders Cork Flooring
Slik fjerner du Limed Down Vinyl Floor
Instruksjoner for betong benkeplater
Hvordan å brenne nytt trykkbehandlet tre
Tungsten Carbide Cutting Tools
Slik legger du store fliser
Slik passer du til toalettstoler
Slik legger du fliser til kjøkkenbord
DIY Formica benkeplater