Slik kobler du solenergi til et hjem

Slik kobler du solenergi til et hjem 

1.

Gå gjennom de månedlige strømregningene dine i løpet av det siste ett år for å finne ut ditt gjennomsnittlige strømforbruk. Se artikkelen i Ressurser for å lære hvordan du anslår strømforbruket.

2.

Kjøp solcellepaneler. Tallet avhenger av strømforbruket (som du fant ut i forrige trinn). Paneler kommer i forskjellige størrelser, og du kan kjøpe de som passer dine behov. Hvis ditt hjems daglige kraftbehov er 5000 watt, kan du kjøpe 20 paneler som produserer 250 watt hver.

Finn et passende sted på taket ditt for å installere panelene . Ideelt sett, se etter et sted som mottar en god mengde sollys hele dagen. Bruk kalk til å markere området der panelene skal installeres.

4.

Fest panelene til taket. Først skal du finne takstenger med en stifter. Når du har plassert sperre, fest solfanger til dem ved hjelp av taktekkingsklemmer eller skruer. Installer nå metallringene på festene og fest panelene ved siden av disse skinnene. detaljerte monteringsanvisninger med diagrammer med panelutstyret.

5.

Åpne kryssboksen til hvert solpanel du har installert. Hvert panel har en negativ (-) og en positiv (+) bly, noe som betyr at du må koble den negative ledningen til ett panel til den positive ledningen til neste panel. På denne måten kobler du alle panelene i serie til du er igjen med en bly fra det første panelet og en fra det siste. Koble de to siste ledningene til en ladestyring. Ladestyringen brukes til å opprettholde en jevn strømspenning.

6.

Koble ladestyringen til omformeren. Omformere brukes til å konvertere direkte strøm (av solenergi) til vekselstrøm (standard strøm som brukes hjemme hos deg).

7.

Koble omformeren til hjemmet ditt Du må sørge for at det ikke er noen utsatte ledninger. Hvis du finner noen utsatte ledninger, må du bare pakke den opp med et elektrisk tape.

8.

Slå av bryterbryteren på boksen. Dette slår av strømforsyningen og gjør at du kan jobbe trygt.

9.

Koble alle ledninger fra det elektriske systemet til forsyningsboksen. Det kan hende du må skru av panelet av boksen for å komme til disse ledningene.

10.

Legg nå ledningene til boksen til ledningene til solpaneler. Strip de svarte og hvite endene av disse ledningene fra esken og vri dem sammen med ledningene som kommer ut av omformeren.

11.

Monter ledningene fra esken akkurat som de var før. Koble til kablene på bryteren og slå på bryteren igjen. Slå også på hovedbryteren.

Nå er solcellepanelene synkronisert med nettstrømmen. Strøm generert fra solcellepanelene vil konvertere til vanlig strøm og distribuere til alle stikkontakter. Så lenge panelene genererer, vil ditt hjem kjøre på solenergi. Om kvelden og overskyet dager når panelene ikke genererer, vil strøm automatisk skifte til nettstrøm.

Tips og advarsler

 • Du kan søke om stat og Føderale rabatter blir gitt for å installere solenergi i boligområder.
 • Solkraft er en ren form for fornybar energi produsert av sollys. Energien trekkes fra solen og blir til elektrisitet som vi bruker til å drifte vifter og lys. Den opprinnelige oppsettkostnaden for solcellepaneler kan være svært høy. Hvis kostnaden er et problem, kan du begynne å bruke solenergi sammen med det eksisterende elsystemet i ditt hjem.

  Andre artikkelen

  Slik installerer du en sokkel og skjul rørene
  Hva er forseglet keramisk flis?
  False Ceiling Options
  Komposittdekktyper
  Slik bytter du glasset i franske dører
  Slik installerer du en betongbord
  Hvordan å remodel et bad grønn
  Hvordan henge gipsvegg rundt en garasjeport
  Patio Dørlås Typer
  Er Travertin et godt valg for en dusjmur?
  Hvordan heve husets verdi
  Hvordan Bytte Rekkverk på Cement Trapper
  Hvordan kutte utenfor hjørneforming
  Interiørmalingfarger for et strandhus
  Slik bruker du selvklebende drywallbånd
  Fordeler og ulemper med travertin gulv
  Slik installerer du gulvfliser over plast
  Hvordan installere laminert tregulv på trapper
  Funksjonell Kjøkken Remodeling Ideer
  Hvordan bygge en brann i en peis Sett inn