Slik Rust Brass Hengsler

Slik Rust Brass Hengsler 

1.

Skru av beskyttelseslaget. Bruk stålull eller en skrubbepute for å bære det beskyttende rustbeskyttende belegget av messinghengslene. Naturlig slitasje fører vanligvis til at det rustfrie belegget fader seg bort, slik at hengslene blir mer utsatt for rust.

Bruk fuktighet til hengslene. Senk messing hengslene i en bolle eller beholder med vann for å akselerere rustingsprosessen. Ideen er å holde messinghengslene i kontakt med fuktighet over lengre tid.

3. Legg til salt i vannet. Hell en spiseskje salt i en bolle med vann. Saltet eller natriumkloridet bidrar til å ruste metall.

4.

Sett hengsler i sollys. Sett messing hengsler på et papirhåndkle og legg det i solen. Sollys og høy temperatur bidrar også til å øke vekstraten for rust.

Messing hengsler kan brukes til å åpne og lukke frontdører, skap dører, samt en rekke andre gjenstander. Vanligvis vil folk fjerne rust fra et hengsel, men noen liker utseendet på antikkmetall. Rustede messinghengsler brukes som dekorativt element. Heldigvis finnes det noen få enkle måter å ruste messing og andre metallhengsler.

Andre artikkelen

Hvordan lage en svalehale felles
Slik bruker du Dremel Vedlegg
Slik installerer du Hex Tile
Slik legger du fliser til kjøkkenbord
Hvordan øke Vanity høyde
Slik bokser du et vindu
Hvordan håndtere og snekkerarbeid
Slik installerer du Formica Counter Tops
Typer av singelsidig sidespor
Vanity Backsplash Ideas
DIY Loftet Gulv
Gjør det selv Finishing en kjeller
Slik installerer du en vinstativ
Slik isolerer du dobbelt murvegger
Bygge hyller i min garasje
Betongformel
Tømmerrammehåndverktøy
Hvordan lage et rip gjerde
Typer av dreiebenker
Ideer til sementgulv