Informasjon om å bygge et hjem med vind og solkraft

Informasjon om å bygge et hjem med vind og solkraft 

Vind

Selvfølgelig, for at en vindturbin skal kunne gi mening på eiendommen din, trenger du vind. Konstant vind er viktigere og mer ønskelig enn sterk vind når det gjelder turbiner. Har en analyse gjort av nettstedet ditt for å avgjøre om det gir økonomisk mening for deg å installere en turbin. Energien fra vindturbiner kan lagres i en batteribank for et tomt hjem, eller kan bli matet tilbake til det offentlige nettet, og dermed tjene penger til villaeieren dersom du produserer mer strøm enn du bruker. Turbiner kan monteres på bakken, eller på taket hvis de er små nok.

Solar

Noen solcellepaneler som er diskret montert på taket, er en fin måte å redusere strømregningen på. Med nok paneler kan du eliminere det helt. Som med vindturbiner, kan strømmen fra solpaneler lagres i en batteribank eller mates inn i rutenettet. Paneler kan være flatmontert på tak, montert på stolper på bakken, eller montert på spor som gjør dem til å holde dem vinkelrette på solens stråler. Det siste alternativet gir kun mening i enkelte applikasjoner, der det er sollys i en bred nok bue for å rettferdiggjøre den ekstra bekostningen av trackers.

Fordeler

Alternativ energi sparer boligeiendomspenge. Når førstegangsinvesteringen er betalt, blir strømmen fortsatt produsert for kun kostnadene ved vedlikehold. som er involvert i produksjon av elektrisitet, gjør huseiere mer oppmerksomme på deres energiforbruk, og mer sannsynlig å spare energi, og dermed redusere miljøpåvirkningen. Alternative energikilder reduserer offentlig avhengighet av olje, noe som bidrar til global oppvarming.

Advarsel

Den første investeringen som er involvert i installasjon av solenergi og vindkraft, er avskrekkende for mange mennesker. Omfattende systemer kan kreve noe omkobling av huset og ulike bygningsrenoveringer. olar paneler krever nesten ingen vedlikehold, det samme gjelder ikke for vindturbiner eller batterier. Vedlikehold av turbin og batteri kan være en byrde for noen mennesker.

Overvejelser

Alternative energisystemer som er integrert med det offentlige strømnettet, krever ikke batteribanker. Dette fjerner kostnadene og vedlikeholdet av batterier, men det gjør hjemmet er utsatt for strømbruddene på nettet, fordi det ikke har noen separate måter å lagre strøm på. Det er mulig å ha et nettverkssystem som også har en batteribank, slik at strømmen kan selges tilbake til rutenettet og batterier kan brukes hvis rutenettet mislykkes. Et separat rom bør reserveres for batteribanker, omformere og andre bruksfunksjoner. Det trenger ikke å være mer enn et skap i størrelse, og kan bygges i et kjelleres hjørne eller oppvarmet garasje. Med bekymringer om energipriser og tilgjengelighet, og økende bevis på økologiske skader forårsaket av bruk av olje og kull, blir alternative energikilder et mer og mer levedyktig alternativ. Å legge vind og solkraft til et hjem kan innebære en betydelig innledende investering, og i noen tilfeller krever ytterligere bygging eller renovering, men avhengig av familiens bruksmønstre og strømbehov kan det lønne seg i det lange løp --- både økonomisk og økologisk.

Andre artikkelen

Hvordan Lim Trykk Behandlet Tre
DIY Hard Wood Floor Refinishing
Kjøkkenskap Hengende Instruksjoner
Faktisk vs Nominell i Framing Timber
DIY Gulvteppe
Hvordan finne ut kostnaden av teppe
Hvordan lage en badedør
Slik monterer du en Vin Glass Rack
Kjeller soverom regler
Bench Grinder Instruksjoner
Slik legger du laminatgulv under dørjambs
The History of Cavity Wall Insulation
Hvordan bygge en flat takhytte
Barn Building Ideas
Glassfliser Ideer til baderom
Wood Countertop Ideas
Slik installerer du bambusgulv lim på en plate
Grønne måter å lage elektrisitet på
Hvordan å tette hull
Slik installerer du en vaskevaske i granittplattformen