Hvordan velge åpen eller lukket Cell Spray Skum Isolasjon

Hvordan velge åpen eller lukket Cell Spray Skum Isolasjon 

1.

Mål dybden på rommet du vil isolere. Hvis du bare har en eller to tommer å jobbe med, kan det være best å lukke celleskumskum, fordi det gir mer R-verdi per tomme. Hvis du fyller et hulrom, vil du kanskje vurdere et sakte ekspanderende åpencellesprøyteskum fordi det er mindre sannsynlig å over-ekspandere og skade veggene dine.

2.

Vurder om vann kommer i kontakt med sprøyteskumet etter at det er påført. Hvis vann (ikke bare luftbåren fuktighet) kan være til stede - som i utvendige applikasjoner eller i kjeller - hold deg borte fra åpen celleskumskum.

3.

Se For trebjelker, pinner og takter i området vil du være isolerende. Jim Coler, eier av et Ionia, N.Y., isolasjonsfirma, foretrekker å bruke åpent celle spray skum i situasjoner hvor skummet vil kontakte tre. Han mener at lukket celle skum, som er ugjennomtrengelig for fuktighet, vil drive fuktighet til nærliggende tre og få det til å utvide og kontrakt for mye. Hvis du spruter åpent celleskum mellom sperrene i et uferdiget loftsrom, anbefaler Green Building Advisor imidlertid å sprøyte det herdede skumet med en dampavvisende maling.

4.

Snakk med en anerkjent sprøyteskumisolasjonsinstallatør eller til en ekspert på US Department of Energy or Natural Resources Canada. Det er mange faktorer å vurdere, og du har bare en sjanse til å få sprayskumisoleringen jobbet riktig.

Tips og advarsler

 • Isolasjonsverdien av både lukket og åpen cellesprayskumisolasjon minker over tid, ettersom spesiell isolerende gass i cellene er erstattet med luft. Mens noe av isolasjonsgassen vil forbli godt inn i fremtiden, kan du forvente at R-verdien av alt sprayskum reduseres. Ifølge US Department of Energy, hvis din polyuretanisolasjon har en innledende R-verdi på 9 per tomme, etter ca. to år vil R-verdien falle til 7 og forbli på 7 med mindre isolasjonen er skadet.
 • < li> Jim Coler, eier av Coler Natural Insulation i Ionia, NY, foretrekker å bruke åpencellesprayskumisolasjon fordi han mener at det er et 'grønnere' isolasjonsalternativ. Dette skyldes to faktorer: Åpencelleplastskumprodukter kan delvis fremstilles av fornybare plantematerialer (for eksempel soya), og åpent cellesprayskum bruker vann eller luft som et blåstoff i stedet for hydrofluorkarboner.
 • Sprøyteskumisolasjon - uansett om du velger en åpen celle eller et lukket celleprodukt - er bare så bra som installatøren. Velg en erfaren installatør, overvåke mannskapets arbeid og foreta endelig betaling først etter at du har bekreftet at jobben ble gjort riktig.
 • Sprøytepolyuretanskum er valgfri isolasjon for en rekke bruksområder, på grunn av dets isolerende egenskaper og evnen til å utvide for å isolere helt vanskelig å nå. Åpent cellebeskyttelsesskumisolasjon er gjennomtrengelig for fuktighet, men ikke luft. Den har en R-verdi (eller isolasjonsverdi) på 3,6 per tomme. Lukket cellesprayskumisolasjon er ugjennomtrengelig for både luft og fuktighet og har en R-verdi på ca. 6,5 per tomme. Lukket celleisolasjon er ca 60 prosent dyrere enn åpen celleisolasjon.

  Andre artikkelen

  Informasjon om byggetillatelser for lagringsskur
  Slik skarpe en 82-graders borbit
  Logg Hjem Byggebøker
  Hvordan gjenvinnes polystyren?
  Slik striper du en teppe til flisinstallasjon
  Gipsfakta
  Hvordan henge baderomsbelysning
  Slik bruker du en butikk Vac for støvinnsamling
  Solar Hot Water Act
  Hva er Carrera Marble?
  Hvordan gjenopprette gamle gulvbrett
  Hvordan kantede veggfliser
  Hvordan gå grønn med hvitevarer
  Dørinstallasjonsinstruksjoner
  Hvordan lage komposting toaletter
  Utvendig hjemme design ideer
  Byggematerialer for komposittdekk
  Egenskapene til murstein murverk
  Hvordan kutte flis med hullsag
  Slik Reface Laminat benkeplater