Tips om å installere kabinettmaskinvare

Tips om å installere kabinettmaskinvare  Ny maskinvare kan legge til stil, funksjon og sikkerhetsfunksjoner til et enkelt skap eller et helt rom med skap. Ved å installere jernvarevare kan du endre kabinets utseende fra moderne til rustikk, mens du legger til ikke-slamhengsler hjelper deg med å beskytte de fine fingrene til små. Uansett hvilken maskinvare du velger, kan du installere den så nøyaktig som noen profesjonelle med noen få håndverktøy og nøye planlegging.

Eksisterende maskinvare kan være din guide

Fjern et av hvert håndtak, knott og hengsel fra det eksisterende kabinettet ved å bruke en liten skrutrekker og ta med deg for å kjøpe erstatningsstykker. En erstatning i samme størrelse er den enkleste måten å gå, ifølge en artikkel av Bob Vila om kabinets maskinvareutskiftning. Fordi mange ferdige maskinvarebrikker er produsert med vanlig avstand mellom skruene, vil du ha mange valg. Dette enkle trinnet vil forhindre forverring av returturer til maskinvarebutikken.

Start Clean

Når gammel maskinvare er fjernet, kan smuss og smuss eller til og med grove malekanter omgir området. Dette bør fjernes for å sikre en mer profesjonell og kl ean installasjon. Fjern smuss og smuss med mild oppvaskmiddel og vann med en svamp eller klut. Sand noen tøffe kanter av gammel maling lett med et smugbrett eller fint sandpapir. Gni et tynt lag av gulvvoks i det slipede området med et papirhåndkle hvis det har blitt sløvt.

Hengselstrimler

Installering av nye dørhengsler kan være frustrerende. Hvert hengsel kan ha to til seks skruehull på hver side, og de fleste dører krever minst to hengsler. Få hjelp til å balansere skapdøren mens du installerer de første skruene. Hvis ingen hjelper er tilgjengelig, fest hengslene til døren først. Løft døren på plass mot kabinettet, og merk hullet på plass med en fin tips maker dersom døren glir. Sett en skrue inn i topphengslet og en skrue inn i bunnhengslet. Dette vil balansere og støtte døren, frigjøre hendene dine for å fullføre prosjektet.

Knottinstallasjon

Knottene er minst vanskelig for all maskinvare for maskinvare å installere. Skyv bolten gjennom hullet fra innsiden med den gjengede enden skyvet gjennom til utsiden. Vri knotten på den gjengede enden av bolten og stram. Hvis boltene er for lange, kan de forkortes ved å kutte med en hacksav og arkivere eventuelle resulterende metallskiver av metallfil. Kabinettbøyler er laget av mykt metall. Ved å kutte dem med bolteskjærer, kan det knuses enden av bolten og anbefales ikke. Hvis boltene er for korte, ta en som størrelsesguide til en maskinvarebutikk og kjøp lengre bolter med samme diameter.

Installere på nytt kabinett eller med ulike størrelser

Hvis kabinettet ikke er maskinsklar eller Hvis du har valgt maskinvare med forskjellig avstand enn eksisterende hull, er det nødvendig med nøye måling, utjevning og hull i hull. Å lage en mal eller jig for nøyaktig hullavstand gjennom hele prosjektet er klok, ifølge Alexandra Brandon i This Old House magazine.

Hengsler trenger balanse, så måle minst en tomme fra toppen av skapdørene for topp hengsel maskinvare plassering. Mål opp fra bunnen av en lik avstand for den nederste maskinvaren. Merk hull steder med en fin tips markør for å unngå feil med skrue plassering. Med mindre hengslet er ekstremt tungt, vil det festes med skruer i stedet for bolter. Forboring er ikke alltid nødvendig, spesielt med tynne, små skruer.

Horisontelt installerte håndtak skal være nivå. Hvis du ikke bruker en mal eller jig, er det viktig å huske at noen håndtak ikke er flate nok til å hvile et nivå på toppen av mens du markerer. I stedet merker hullplasseringen lett med blyant. Legg et lite nivå over merkene for å bekrefte at de er nivået før du borer. For den reneste installasjonen må du forsiktig bøye grovt materiale som er forårsaket av boring, og vær forsiktig så du ikke mister kabinettet.

Andre artikkelen

Hvordan kutte et porselen gulv
Dør Trim Alternativer
Hvordan remodel et bad med granitt
Hvordan lage en garasjeplass
DIY taklampe
Slik fjerner Hardwood T Molding
DIY Garasje arbeidsbenk
Taktekking Estimator Tips og hemmeligheter
Slik legger du til en flat dør
Hvordan Remodel et loft soverom
Slik installerer du Bath Tub Surrounds
Slik installerer du en vaskevaske i granittplattformen
Asbest taktak farer
Epoxy Floor Finishing
Slik installerer du grout
Innfelt belysningsideer
Slik installerer du badet Beadboard
Slik installerer du metalldører
Hvordan lage en effektiv solar luftvarmer
Hvordan bygger jeg en kylling Hutch?