Slik bruker du gulvbeleggningsforbindelse

Slik bruker du gulvbeleggningsforbindelse 

1.

Fjern noen baseboard eller trim rundt kantene på gulvet ved hjelp av en prybar. Plasser spissen på sperren under støpingen, hvor den er festet til veggen med negler og løft grunnplaten forsiktig fra veggen. Sett brettene til side for senere utskifting.

2.

< p> Skru av eventuelle smuss eller rusk på gulvet, og mopp gulvet med en renere som er kompatibel med dagens gulvmaterialer.

3.

Pensel et lag med epoxy lim over overflaten av gulvet for å tjene som bindemiddel mellom nivelleringsforbindelsen og gulvet. Bruk en pensel til å pusse det tynne lag av epoxy jevnt på gulvet. Vent til limet tørker. Du vil at limet bare har mistet det våte utseende mens du holder overflaten klistret før du påfører gulvbeleggingsforbindelsen.

4. Bruk en borer utstyrt med et blandekrokfeste for å blande utjevningsforbindelsen i en bøtte i henhold til produsentens s bruksanvisning. For best mulig resultat, bruk en selvnivellerende sammensetning som sprer seg over overflaten, utjevning selv i prosessen uten behov for verktøyd etterbehandling.

5.

Spre gulvutjevningsforbindelsen over overflaten av gulvet. Når du tømmer forbindelsen, bruk en gnist for å spre det jevnt. Hell en 2-tommers tykk dekning av forbindelsen. Tillat at forbindelsen settes i fire timer.

Hell ekstra lag av sammensatt etter behov, 2 tommer om gangen til du oppnår ønsket tykkelse, og vent i fire timer mellom hver applikasjon. Vent ytterligere 48 timer etter å ha helmet det siste laget for sammensetningen å kurere før du bruker gulvet.

Tips og advarsler

 • Blander gulvbeleggforbindelsen med kaldt vann utvider arbeidstiden til materialet slik at du kan dekke større gulv før sammensetningen begynner å sette.
 • Når du legger et nytt gulv, vær forsiktig for å forsikre deg om at uansett hvilke materialer som brukes, er gulvet satt i et plan. En skrå gulv, eller en med dips og stiger i den, er vanskelig å dekke med gulvmaterialer. Det kan også fungere som en tripping fare hvis endringen i nivå er stor over en kort avstand. For små, trinnvis ujevne overflater, bruk en gulvbeleggforbindelse. Denne forbindelsen fyller i dips og dekker stiger i gulvet, samt fyller i lavt skrånende områder for å skape en ny og plan gulvflate på toppen av den gamle.

  Andre artikkelen

  Slik bruker du Formica og Laminat
  Hvordan kutte PVC-ark
  Hvordan Estimere Stone Finer Mengder
  Hvordan lage undergulv i metallboliger
  Hvordan finne en Louisiana Mason
  Slik Reface Laminat benkeplater
  Hva er meningen med Sikkens?
  Hvordan monterer jeg en ny Aloha Breeze Brand Ceiling Fan?
  Hvordan lage dusj gulvfliser
  Små Kitchen Layout Ideas
  Kjøkkenventilasjonsalternativer
  Slik installerer du bambus tregulv
  Hvordan å farge og farge Cedar sidespor
  Utvendig Caulking Products
  Slik installerer du et soverom Closet Organizer
  Slik installerer du Vinyl Sheets
  Slik installerer du Beadboard Panel over Tile
  Om Florida Building Code u0026 Handicap Ramps
  Tips om kuttekostnad når du bygger et rom tillegg
  Slik Refinish Skap Med Maling