Ideer til de fremste trinnene til et hus

Ideer til de fremste trinnene til et hus  Mer enn bare en sti til innsiden, er de fremste trinnene i huset ditt det første inntrykket besøkende mottar når de besøker ditt hjem. De er en fin måte å lage en dristig uttalelse eller sette tonen på for resten av ditt hjem. Det er en god ide å holde fremre trinninnredning i tråd med utvendig utformingsplan for huset ditt ved å stole på de samme fargene eller lignende arkitektoniske detaljer.

Tile og gulv

For å forbedre 'kremklagen' av ditt hjem, vurder å legge til et interessant gulvdesign til dine fremre trinn. Ofte er disse trinnene plater av grå betong som ikke legger til mye estetisk appell til utsiden av huset ditt. Tile kan legge til eleganse og sjarm til trinnene dine mens du forbedrer designskjemaet til hjemmets ytre. Prøv å tegne design i en mosaikk, eller til og med stave ut adressen på fremre trinn. Hvis flis ikke er din stil, prøv å fargelegge fronten Du kan også vurdere å bruke tre, stein eller stuckatur for å legge til interesse for dine fremre trinn.

Potteplanter

Hvis en større renovering til trinnene dine ikke er et alternativ, kan enkelt dekorativt tilbehør legge til interesse og skjønnhet til Hvis du har en grønn tommel, vil velstelte potteplanter se sjarmerende ut på trinnene som fører til ditt hjem. Overvei å velge planter som passer innredningen til ditt hjem. For eksempel, hvis ditt hjem er fransk land-tema Velg planter som er laget av terrakotta med jerndetaljering. Plukk blomster eller prydplanter som passer godt til beholdere. Tenk på sollys og vann plantene dine trenger før du velger for å sikre at den passer med lokasjonen og timeplanen din. .

Maling og dekorasjoner

En annen billig måte å legge til skjønnhet på fremre trinn er å male. Velg en maling utformet for utvendige etasjer eller dekk. Prep overflaten din før du maler ved å vaske området for å fjerne eventuell rusk eller fargefarging. La området tørke helt før du bruker trinnene dine. Hvis du har rekkverk på fremre trinn, er dette en enkel måte å legge til farge og interesse, spesielt i løpet av ferien. For eksempel, i julesesongen kan du ordne en krans rundt lengden på ryggverket ditt.

Andre artikkelen

Ideer for ombygging av små kjøkken
Typer av murstein peker
Fordelene ved å bygge ditt eget hjem
Hvordan lage Cinder Block for en flislagt dusjkurv
Tile Countertop Options
Hvordan å si om et tau er nylon
Slik installerer du laminatgulv over linoleum
Hvilken side av murmurens mur går Ridgid Isolasjon?
Porselen Tile Skjæreverktøy
Hva er Cedar logger bra for?
Slik installerer du Trex Deck-innlegg
Pine Vs. Eikulv
Slik fjerner du Old Countertop Laminate
Hvordan gjenopplive et klatretør
Typer av stål gjerde innlegg for tuppetråd
Hvordan legge baderom Keramiske fliser på veggen
Radiant oppvarming problemer
Slik legger du laminatgulv
Kull Vs. Trevarme
Hvordan male Vinyl Kjøkkenskap