Flislegging av jobbbeskrivelse

Flislegging av jobbbeskrivelse 

Forberedelse

Forberedelse er en av nøklene til en vellykket fliserinstallasjon. Dette betyr å undersøke substratet, og utjevne det om nødvendig. Dette kan medføre at du spiker opp laken på bakplaten rundt en dusj, kontrollerer gulvflaten eller bruker en selvavjevende sammensetning for å jevne ut små daler eller bølger. Tegljobber kan mislykkes hvis et underlag ikke er riktig forberedt. Som installatør må du kunne fortelle forskjellen mellom et stabilt og ustabilt substrat, samt hvordan man bygger en.

Innstillingsmaterialer

I tillegg til forberedelsen og den faktiske installasjonen av flisen, fliser installatøren må kunne arbeide med mange typer innstillingsmateriell. Dette vil omfatte gjørme, mastikk, tynn sett, Portland sement, epoxy og latex modifiserte tynne sett. Et installatør bør vite hvordan man bruker epoxy med marmor, latex modifiserte tynne sett med glassfliser, mastikk på vegger og tynn sett på gulvet, samt de riktige fargene. Hvit bør brukes med stein eller glass for å unngå flekker, mens grå kan brukes med ikke-porøse fliser.

Skjærefliser

Hver flisinstallasjon vil innebære kutt. Kutting kan være like kjedelig som scoring og snapping en flis om gangen, eller så raskt som å klippe fliser på en flis sag. Et installatør bør være kjent med ulike kuttteknikker, da verktøyene kan variere av størrelsen på jobben, flisens størrelse og flisens type.

Legge flisene

Det er mange flisinstallatører som bare henger fliser på vegger. Dette er fordi legging av fliser på et gulv betyr at du er på knærne i flere timer legging, kutting og fuging i flisene. Flislegging kan være presisjonsarbeid, med intrikate kutt og fliser lagt og foret opp helt firkantet med vegger. Mens hastighet kan komme med øvelse, gjør jobben rett og slett å ta deg tid til å tørke en jobb, gjøre de riktige kuttene, klargjør underlaget og legg til slutt flisene.

Rengjøring

Ingen flisinstallatør vil være inviteres tilbake hvis installasjonen ikke står i uberørt form. Dette innebærer forsegling av steinfliser, rydding av all fugemasse, inkludert fugemasse, og etterlater ingen merker eller fotavtrykk.

Feilsøking

Når en flisinstallasjon feiler, installatøren blir ringt tilbake for å finne ut hvorfor. Var det installasjonen, flisen, innstillingsmaterialet eller underlaget, flisinstallatøren må finne ut. Hvis problemet var en som kunne blitt korrigert under installasjonen, vil installatøren ha å rette feilen sin uten kostnad.

Sette opp en jobb

Tileinstallatører er ofte involvert fra begynnelsen. En installatør besøker hjemmet, inspiserer området og til og med følger med kunden på flisekjøpsturen. Installatører får rabatter på de fleste forsyningsboliger, og for dem s grunn mange installatører kjøper materialet selv. Alt dette diskuteres med klienten under det første besøket i hjemmet, før en kontrakt er signert og flisen legges.

Derfor bør installatøren være forberedt på å ta forretningsbeslutninger og utarbeide kontrakter også. Byggebransjen er et område som alltid er etterspurt. Når folk ikke bygger nye, ombygger de hva de har, som kan holde en flisinstallatør i virksomheten.

Flislegging kan være like enkelt som å legge keramiske fliser bakplater, eller like vanskelig som utjevning og legger etasje i et hus. Det er mange fasetter til jobben, og spesialisering er også mulig.

Andre artikkelen

Cedar Siding Installasjonsverktøy
Ideer for utendørs hjemme tillegg
Marble Backsplash Ideas
Slik installerer du laminat
Slik bytter du en knust keramisk veggkledning
Wood Stripping Tools
Slik bruker du en elektrisk håndborer
Logg Hjem Byggebøker
Slik Remodel Kjøkken benkeplater
Taktekking Verktøy
VVS inspeksjon sjekkliste
Hvordan lage en ytterdøråpning
Hvordan reparere gips etter fjerning av tapet
Bakgrunns fjerning ideer
Huleisolasjonsprodukter
Mobile Home Deck Ideas
Hvordan bygge et komposterings toalett
Stil av baderom
Ideer til å ombygge et ranchhus
Mortar Mixer Hjelp