DIY Refinishing Wood Cabinets

DIY Refinishing Wood Cabinets 

1.

Fjern skapdøren fra skapet ved å skru av hengslene som holder døren på plass. Fjern hengslene fra skapet og fjern dørhåndtaket fra skapdøren også. Sett hengslene og håndtak til side for senere bruk.

2.

Løsne skapet fra veggen ved å fjerne spikeren eller skruen i kabinettet og holde den på plass. Skru av stripen og fjern stripen fra innsiden av skapet. Hvis du er spikret på plass, fjern stripen ved hjelp av en sperre for å trekke opp stripen på det spikerte stedet. Fjern kabinettet og sett det på en flat overflate.

3.

Rengjør overflaten av skapet med en pH-nøytralt rengjøringsmiddel for å fjerne smuss. Bruk en fuktig svamp for vanlige smussavsetninger og en skrubbebørste for inntrengt smuss. Tørk eventuelle rester av rengjøringsmiddel fra overflaten av treet med en fuktig klut og tørk den deretter tørr med en tørr klut.

4. Legg 220 grit sandpapir på en sandblokk og deretter sand overflaten av treet for å fjerne enhver eksisterende overflate. Bruk små sirkulære bevegelser for å fjerne finishen. Fortsett å slipe til du har avslørt det naturlige kornet av treet under, og sidesporet er glatt å ta på. Tørk av treet med en ren klut for å fjerne rester som er igjen fra slipeprosessen.

5. < Påfør flaten med flere tynne lag for å lage et jevnt farget lag, børst sammen med kornet av treet. La flekken tørke for mengden av Tid som er rettet av flekkprodusenten.

6.

Tøm treflaten med et lag av klar polyuretanfinish, påfør overflaten med en børste. Følg kornet i treet igjen, Ved å pusse på tynne lag, jobber du opp med et solidt lag. Målingen vil beskytte treet mot uønskede flekker og skader som kan oppstå under normal bruk. La overflaten tørke i 48 timer.

7 .

Bytt kabinetthåndtaket, og skift deretter skapdøren til kabinettets hoveddel. Ta en assistent inne i skapene når du gjenoppretter strippingen festes til veggen.

Velstelte tre skap kan være strukturelt lyd mens du ser slitt ned på utsiden. Etter mange års bruk begynner finishen på treskapene dine å falme. Riper og skrubber begynner å bære det beskyttende belegget og kan skade integriteten til selve treet, med mindre du raffinerer kabinettflatene. Raffinering av tre skap korrekt kan være en lang og arbeidskrevende prosess. Fjerning av eksisterende overflate er nødvendig før ny finish påføres, og arbeidet krever at du fjerner skapene fra de nåværende stedene. Gjør det bra, men etterbehandlingsprosessen gjenoppretter utseendet på kabinettet ditt, og presenterer en like ny overflate som legger til det generelle rommet i et rom.

Andre artikkelen

Hvordan Mud u0026 Tape Tørrvegg Ceiling
Slik installerer du bambusgulv lim på en plate
Hvordan å henge gips på taket
Slik bytter du en telefonjack i et 40 år gammelt hus
Slik installerer du en glassfiberfestival
Utvendig Hjem Renoveringsideer
Ideer for bygget i køyesenger
Loftforlengelsesideer
Home Lighting Alternativer
Hvordan bygge en enkel vindusplass
Hvordan måle en dør
Slik Tape u0026 Float
DIY taklampe
Hvordan bygge et vegg akvarium
Typer av bordsager
Måter å legge ut flis
Slik konverterer du en garasje til et studio
Hvordan henge en tung speil på gipsvegg
Air Sliping Tools
Hvordan male over utvendig oljert trefelt