DIY Bygg et hjørne skap med en lat Susan

DIY Bygg et hjørne skap med en lat Susan 

Forstørr kabinettet riktig

Se etter plass i et fjernt hjørne av et kjøkken, vaskerom eller pantry oppbevaringsrom som vil imøtekomme en lat susan bestående av minst tre hyller. Vanligvis vil et gulvskap stå omtrent 36 tommer høyt. Installer strips av tre innramming til vegg studs og gulv bjelker å bygge et skap fra grunnen av. Dekk kabinettrammen med finérprodukter eller perlebrett og installer en forhåndsdefinert dør. Bygg kabinettet for å tillate 1 tommers klaring for de svingbare hyllene rundt kabinettveggene.

Legg til overheadskap

Etter at du har bygget et gulvskap, kan du installere et ekstra veggskap med en lat susan rett over den. Bruk 4-tommers rustfrie skruer for å sikre kabinettet til vegginnramming. Opprett et veggskap som passer til gulvskapet med overskapet har minst tre svingbare hyller. Et overheadskap er ideelt for lagring av små pakker med mat eller matlaging ingredienser du vil ha tilgang til raskt. Plasser gjenstander i det øvre veggskapet på den øverste hylle av Lazy Susan som du sjelden bruker.

Hengselsdør for enkel tilgang

For å installere en typisk dør hengslet på den ene siden, plasser hengslene slik at døren åpnes utover når du går ned for å bruke lat susan. På denne måten kan du åpne døren og svinge den ut igjen. Installer en dør høy nok til å tillate visning av alle gjenstander på Lazy Susan. For eksempel kan du bruke en dør på 32 tommer høy på et skap som er 36 tommers høyt.

Legg til en unik dør

Hvis kabinettet passer inn i hjørnet av en L-formet teller, kan du kjøpe eller bygge en spesiell dør som vil brette seg på hjørnekransen. Disse dørene, laget spesielt for hjørne skap, er tilgjengelig hjemme forbedring butikker. De trekker utover og svinger åpne til den ene siden, mens de foldes halvveis i eksakt sentrum av dørenheten.

Installer hyllene

De fleste latiske Susan-enheter kan monteres og installeres som frittstående systemer. Noen krever en sentral akse som skal monteres i et skap for å feste revolverende hyller. For enkel rengjøring, er det best å installere flyttbare Lazy Susan-enheter. Kjøp høy kvalitet rustfritt stål eller treverk i motsetning til billigere metallhylle eller plastaggregater. Hvis Lazy Susan er høy kvalitet, kan du lett veksle hyllene med en hånd etter at hyllene er lastet med gjenstander. De fleste kjøkken eller pantry områder trenger et skap for visse gjenstander med en roterende hylle, referert til som en lat susan. Ved å spinne hylle rundt, kan du hente visse hermetikkvarer eller beholdere med matlaging ingredienser eller kjøkkenutstyr. Et stort rom som er ubrukt i et hjørne, er et ideelt sted for en revolverende hylle, siden det kan være vanskelig å fjerne lagrede gjenstander fra et hjørneområde.

Andre artikkelen

Tile Cutting Tricks
Hvordan bygge øvre skap
Enkle måter å øke verdien av ditt hjem
Hvordan få gratis strøm fra en liten billig vindmølle og generator DIY kit
Innrammet Vs. Frameless Dusj Dører
Slik installerer du tilpasset flis i en dusj
Utvendig fargeideer for produsert hjem
Hvordan å varme gulvet
Hvordan Stain Oak Cabinets Dark
Disk Sander Sikkerhetsregler
Wood Countertop Edging
Kjøkken Ideer til et hus
Hvordan fungerer Dow Solar Shingle?
Hva er mursteinfinérkonstruksjon?
Hvordan rengjør jeg en ballskruebærer?
Hvordan kutte duct arbeid med en Sabersag
Slik monterer du en postboks
Hvordan bygge en 10x10 dekk
Typer av Siding Shingles
Teppegulv ulemper