Typer av tre takkroker

Typer av tre takkroker  Det er flere design og stiler av takkrok enn du kanskje tror, ​​og hver har sine egne unike kvaliteter og egenskaper som gjør den perfekt for praktisk talt enhver stil av tak som er tenkelig. Noen trusser er bygget ut for å motstå en tung belastning; Noen lar deg få et rom på loftet ditt. Selv om moderne kapper kan være laget av stål, er de ofte laget av tre. Å være oppmerksom på de forskjellige typene som er til din disposisjon, gjør at du kan designe ditt perfekte hjem.

Vanlig Truss

Som navnet antyder, er dette den vanligste typen truss, designet i form av en ensidig trekant. Støtten støttes av stivere som enten er i 'W' eller 'M' -konfigurasjon, med en vertikal sentralstiver. Denne typen truss kan spanne opp til 80 fot.

Attic Truss

Også kjent som 'rom i taket' eller 'topphatt' trusser, gir disse designene et beboelig rom som skal formes i takrommet. Dette har en rekke fordeler, som for eksempel å øke verdien av huset, og gi ekstra plass til et soverom, kontor eller bare et oppbevaringsrom.

Dobbeltspissepusser

En dobbelspisspuss ligner en felles truss i design, den eneste forskjellen er at trekanten form ikke er symmetrisk. Som navnet antyder, er det to forskjellige vinkler av tonehøyde hver side av den vertikale sentrale stutten. Dette kan gi bygningen et mer unikt utseende og gi arkitekter større fleksibilitet når de designer en bygning.

Flate trusser

Flate trusser er ikke en trekantet form, men består i stedet av to horisontale bjelker forbundet med korte støttestenger. Disse kan spenne en lang avstand - opptil 250 meter - og brukes oftest i store kommersielle bygninger og varehus.

Andre artikkelen

Hvordan bygge alkovehyller
Slik laver du Linoleum
Baderom Remodel sjekkliste
Slik konverterer du 14 mikron til Mils
Prosjekter for en Hjemsmakeoverføring
Slik fjerner du klistrede gulvfliser
Slik konverterer AutoCAD 2008 til AutoCAD 2004
Slik installerer du en ny skorsteinsrør
Bærekraftige gulvalternativer
Gjør det selv design for en Wood Park Shelter
Verktøy som brukes til å kutte utkledning av laminatplater
Slik installerer du glassfiberstøping
Slik bruker du en våt flisekutter
Små bad Remodeling ideer
Typer av utvendig murstein
Slik installerer du en aluminiumdørtrel på sementgulv
Ny Konstruksjon Rengjøring Sjekkliste
Slik installerer du en kryssfiner tak
Slik Vanntett En Dusj Enclosure
Slik installerer du Bath Tub Surrounds