Små bad Remodeling ideer

Små bad Remodeling ideer  Små bad kan skape et remodeling problem. Du vil kanskje ikke remodel hele badet ditt, men i stedet ønsker å skape mer plass uten å måtte rive dine vegger og gulv fra hverandre. Ombygging av badet ditt kan medføre utskifting av inventar eller bytte av badekar, avhengig av dine personlige preferanser.

Skylight

Fremhev naturlyset i et lite bad ved å installere et takvindu som gir mer naturlig lys. Dette vil maksimere appell på ditt bad. Hvis badeveggene dine skråner, installer du to takvinduer, en på hver side av badet. Prøv nyanser av aqua og hvitt i ditt lille bad for å forbedre badets atmosfære med naturlig lys.

Vask

Fjern din nåværende vask og erstatt den med en bollevaske som sitter på toppen av et skap. backsplash i en lys farge --- hvit, for eksempel. Tillat mest plass på platen ved å installere en veggmontert kran over bunkevasken. Denne remodellen vil legge til et moderne preg på ditt lille bad. Som et annet pluss, dobler kabinettet også som lagring.

Speil

Bytt ditt speil med et større speil. Et stort speil vil gjenspeile hele badet, og dermed får romfeltet mye større og mer romslig. Du kan også bruke en rekke mindre speil i hele din bad for å forbedre illusjonen om at badet har mer plass. For en ekstra illusjon, skift baddusjdøren med speildørdør.

Tilbehør

Detaljer vil lage eller knuse et lite bad. Kjøp matchende håndklehylster, toalettpapirholder og søppelkasse. Disse elementene vil Jeg gjør et lite bad.

Maling

Lys farger gjør et lite rom ser større ut. Når du bestemmer deg for å remodel ditt lille bad, bør du vurdere å male veggene en lys farge, for eksempel hvit, lyseblå eller blekgul. Du kan kjøpe maling billig og likevel gjøre en dramatisk forandring på badet ditt ved å male veggene.

Badekar

Bytt ditt nåværende badekar med et mindre eller enda et hjørne badekar. Dette vil sikre at du har maksimert tilgjengelig gulvplass. Selv noen få meter eller tommer vil gjøre en forskjell i et lite bad. Du kan også kjøpe et badekar med spesifikke spesifikasjoner. Du vil kanskje konsultere en profesjonell når du bytter eller flytter badekaret.

Toalett

Hvis ditt hjem har et gammelt avrundet toalett, bør du vurdere å erstatte det med en mye slankere, mindre toalett. Toaletter tar opp mye gulvareal på et bad. Før du skal bytte toalettet, måler du toalettflensen for å sikre at erstatningspalettet passer. Hvis erstatningspoolflensen er for stor, vil du få problemer med komplikasjoner.

Andre artikkelen

Slik installerer du Utendørs Patio Tile
Hvordan sette Siding på ditt hjem
Hvordan sette opp en stige
Redwood Fence Styles
Slik installerer du et toalett på en sementplate
Hvordan finne Studs i en Gipsvegg
Tips om Caulking
Under Counter Lighting Options
Tips om å sette opp stolskinner
Hvordan Finne Omaha tregulv
Kjøkkenoppsettverktøy
Wood Countertop Installasjonstips
Palm Sander Safety
Definisjon av Light Ballast
Power Woodcarving Sliping Verktøy
Inexpencive Drywall Taping Tools
Slik fliser du rundt en toliet
Slik installerer du banebelysning i et takloft
Hvordan tegne et nytt bad
Slik installerer du tilpasset flis i en dusj