Slik monterer du et tregulv

Slik monterer du et tregulv 

1.

Legg en kalklinje på kanten av gulvet der du vil starte gulvet. Gjør linjen parallelt med veggen og en halv tomme ut av den. Gjør det samme på motsatt side av gulvet.

2.

Mål mellom de to linjene, ta målinger i begge ender av rommet for å se om det er noen variasjon. Hvis linjene ikke er i samme avstand fra hverandre langs deres lengder, må du justere dem og ta dem igjen slik at de er.

3.

Ta målingen mellom de to linjer og divider det med bredden på et gulvbord, for å få antall kurs som passer mellom linjene, og mengden ekstra plass som det vil være på slutten. For eksempel, hvis rommet er 182 tommer fra linje til linje, og gulvplankene er 3 tommer brede, betyr det at du vil passe 60 kurs, med 2 tommer igjen etter siste kurs.

4

Legg igjen overmålingen (2 tommer, i dette eksempelet) til bredden på et gulvbrett (3 tommer, totalt 5), divider deretter i halvt (2-1 / 2 tommer). Dette er Bredden på start- og sluttkursene.

5. Bruk en bordsag til å kutte langs lengden på brettene for første og siste kurs, slik at de får samme bredde ved start og ferdig. Klipp fra den rillede siden av brettene til første kurset, og fra tungenes side av brettene til siste kurs. Legg gulvet slik at det starter og slutter på krittlinjene, en halv tomme ut fra veggen Gapene vil bli dekket av gulvkledning.

Tips og advarsler

 • Bruk beskyttelsesbriller når du kutter med en bordsag.
 • Det første trinnet til installasjon av tregulv, før du legger det første brettet, er å beregne hvor mange kurs som passer. Dette er viktig fordi det er usannsynlig at de passer perfekt, og du vil ikke ha en 1-tommers kurs på slutten. Etter at du har avgjort hvor mye ekstra plass det vil være etter at du har lagt alle kursene, kan du dele forskjellen mellom første og siste kurs, noe som vil sikre at ingen kutt blir mindre enn en halv brettbredde.

  Andre artikkelen

  Å bygge en strukturell beholdervegg
  Vanntette gulvalternativer
  Dør Trim Alternativer
  Stucco Painting Tips
  Veggformingstyper
  Hvordan estimere et byggeprosjekt
  Slik installerer du overgangsstykker for laminatgulv
  Hvordan håndtere og snekkerarbeid
  Slik tegner vegger og gulv
  Slik bytter du en dusjslange
  Hvordan installerer du en interiørtredør?
  Hvordan male kjøkkenenhetsdører
  Hvordan kjøpe en kommode
  Hvordan identifisere asbest i takfliser
  Verktøy for hengende gips
  Granitt Countertop Underlayment Installasjonstips
  Sammenligning av Solar Attic Fans
  Hvordan setter du opp et pre-pasted Wallpaper Border?
  Hjemmelaget Rip gjerde
  Slik bytter du hengsler på kjøkkenskap