Slik legger du til en utendørs lyssensor til et lys

Slik legger du til en utendørs lyssensor til et lys 

Klipp strøm til eksisterende lysarmatur

1.

Finn og åpne ditt hjems strømbryter eller sikringspanel, vanligvis i kjelleren eller vaskerommet.

2.

Bestem kretsen som gir strøm til fixturen du vil jobbe med. Dette er vanligvis oppført etter navn på rommet på innsiden av paneldøren.

Utendørs armaturer er vanligvis koblet til samme krets som styrer det indre rommet som fixturen deler en felles vegg med. Hvis du er usikker på kretsen, stopp og kontakt en kvalifisert elektriker.

3. < / p>

Trykk bryterbryteren mot posisjon 'Off' eller 'O' for å koble strøm til kretsen. Du bør høre et klikk, og en rød bakgrunn kan vises i bryterens indikatorpanel.
< br /> Hvis hjemmet ditt er avhengig av sikringer, fjern sikringen som gir strøm. Vær oppmerksom på at fjerning av sikringer utsetter farlige kontaktpunkter med høy strømforsyning. Vær forsiktig så du ikke berører noe metall under dette trinnet.

Installer lyssensor

1.

Pakke lyssensoren, les installasjonsinstruksjonene og forsikre deg om at alle deler er inkludert .

2.

Finn skruer som holder armaturhuset eller huset på plass. Disse er vanligvis plassert i hjørner av en armaturs hette eller i hettenes senter.

Klem fast mellom tommel og pekefinger og løsne ved å dreie mot klokka. Det kan være nødvendig med tenger eller en skrutrekker hvis skruene ikke kan dreies for hånd.

3.

Løft hetten eller hetten av armaturet og legg forsiktig på bakken i nærheten, og nå i og skru ut lyspæren ved å dreie mot klokken. Legg det til side forsiktig også.

4.

Skru lyssensoren inn i armaturkontakten (der lampen opprinnelig var) ved å dreie med urviseren. Deretter skruer lampen inn i følerkontakten, også ved å dreie med urviseren.

5.

Monteringsarmaturdeksel eller husets topplampe, og sett på skruen eller skruene. Trekk til skruene for hånd ved å dreie med urviseren.

Gjenopprett strøm

1.

Gå tilbake til strømbryteren eller sikringspanelet.

2

Trykk bryterbryteren mot 'På' eller 'I' -posisjonen til du hører et klikk, og den røde bakgrunnen i indikatorvinduet blir svart eller grønt i noen tilfeller.

3.

Ta sikringen, om nødvendig, rundt kanten i nærheten av vinduet og sett den inn igjen i sikringspanelkontakten. Vri med urviseren for å gjenopprette kraften.

Merk igjen at dette er et farlig trinn og utgjør en risiko for elektrisk støt eller elektrisitet. Vær forsiktig så du ikke kommer i kontakt med noe metall under dette trinnet.

4.

Lukk bryteren eller sikringsdøren.

Tips og advarsler

 • Test om strømmen har blitt kuttet til utendørs armaturet ved å slå av og på lysknappen før du fjerner pæren.
 • Hvis lyset fungerte før, men fortsetter av nå, enn du burde være god å gå. Merk at den eneste sikre testen er å bruke et voltmeter, som sondrer elektrisk ledning for potensiell energi - og potensielt støt.
 • Ethvert arbeid med husholdnings elektrisitet er iboende farlig og utgjør en risiko for støt eller elektrisitet. < / li>
 • Enhver ledig eller eksponert krets kan forårsake ubehag eller død hvis det håndteres feil. Øv ekstrem forsiktighet når du arbeider rundt elektrisk strøm og husholdning ledninger.
 • Utendørs lyssensorer kutter automatisk en konstant strømforsyning til eksisterende lysarmaturer rundt gryningen og gjenoppretter kraften i skumring - når villaeiere trenger belysning mest.

  Sensorer er tilgjengelige fra de fleste hjemmereparasjons- og maskinvareforretninger for bare noen få dollar, og de spenner fra funksjonalitet fra grunnleggende on-off til justerbar følsomhet med timere.

  Pass på å velge de funksjonene du trenger før du fortsetter.

  Andre artikkelen

  Takfelt Typer
  Slik bytter du Planerblad
  Hvordan bygge en håndskinne for trapper
  Bygge hyller i min garasje
  Fordeler og ulemper ved solpaneler
  Hvordan hente polert betong
  Hvordan å fjerne gamle baderom caulk
  Liste over grønne byggprodukter
  Hva er fordelene med Low E Glass on Storm Windows?
  Solar Hot Water Act
  Curb Ramp Krav
  Slik setter du inn en drillbit i en sladdløs drill
  DIY Slate Tile
  Gulvdrenertyper
  Slik kobler du kobberrør til stålrør
  Små bad Remodeling ideer
  Slik dekker du enden på en tregulv
  Slik fjerner du shrinkwrap
  Hvordan bygge en handikapdusj
  Tips for å legge til en klesvask i hjemmet ditt