Slik fjerner du glassfiber fra en trekano

Slik fjerner du glassfiber fra en trekano 

1.

Legg kanoen på baksiden (seter som vender mot bakken og skroget vendt opp) på to saghester eller en annen solid, stabil overflate som gir deg tilgang til kanopas ytre skrog. < /p>

2.

Varm opp til glassfiberen på kanopanjen langs skinnen (begynn hvor som helst langs kanoen). Bruk en varmepistol til å påføre varmen og sakte, men flytt det jevnt over glassfiberen rett langs kanten av kanopanelet til glassfiberen begynner å boble og spenne bort fra skogen. Det vil også bli mykt.

3.

Sett inn en skrape mellom glassfiber og tre på kanoproppen. Skrape glassfiberlaget med korte, hakkede slag med skraperen. Skraberen vil kutte klæbemidlet og feste opp glassfiberlaget fra treet.

4. Bruk mer varme til overflaten av glassfiberen på kanoen. Denne gangen fokuserer varmen like under delen av glassfiber du allerede har skrapt bort. Fortsett å påføre varme og skrape glassfiberen inntil en 1-fots bred del av glassfiber er helt fjernet.

Tips og advarsler

 • Skjære fiberglass i strimler med et saks som du varme og skrape det kan hjelpe med fjerning.
 • Ikke bruk for mye varme på glassfiberen. Hold varmen pistolen en trygg avstand fra kanoen mens du jobber (2 til 3 tommer). Aldri arbeid i nærheten av brannfarlige væsker.
 • Hvis din trekano har et glassfiberbelegg rundt utsiden for å beskytte veden og forlenge båtens levetid, kan du vurdere å fjerne den for å eksponere treet under. Mange mennesker innser i dag den virkelige skjønnheten i naturlig tre. Det er en måte å fjerne glassfiber fra kanooverflaten. Mens metoden ikke er komplisert, er oppgaven tidkrevende og arbeidsintensiv. Forvente å tilbringe flere timer på denne karmen og mye albuefett.

  Andre artikkelen

  Hva er forskjellen mellom et studio og en enkelt leilighet?
  Slik fjerner du en Moen Dusjkran
  Hvordan bygge en soffit
  Award-Winning Porch Ideas
  Hvordan Estimere sømløse Gutters
  Bordplater for kjøkkenøyene
  LED lyspærer Vs. gløde~~POS=TRUNC
  Slik installerer du en Westinghouse Ceiling Fan
  Maskiner for å lage tregulv
  Hvordan å farge og farge Cedar sidespor
  Dør Trim Alternativer
  Tørrkabinett Ideas
  Hvordan passe et vinyl gulv
  Inngangsdørstiler
  Kælder tak alternativer
  Hvordan velge den beste type tre gulv
  Hvordan knuse betongplater i steinformede stykker
  DIY Tile-Drilling
  Hvordan sammenligne energiselskaper i Houston, Texas
  Hvordan erstatte Cedar Siding