Hvordan kutte utenfor hjørneforming

Hvordan kutte utenfor hjørneforming 

1.

Mål fra utsiden av hjørnet, tilbake langs veggen, til enden, ved hjelp av et målebånd. Merk målingen på et stykke trimestøping ved hjelp av en blyant.

2.

Stå trimformingen på en gips så, i stillingen vil den gå når den er installert. Plasser den første enden av støpningen under bladet.

3.

Vri bladet til 45 grader utover, så det peker bort fra delen av trimmen du har målt. Engasjer sågen og ta den ned gjennom skogen.

4.

Mål fra samme utvendige hjørne, tilbake langs den andre veggen fra den. Gjenta prosessen, markere og dempe trimmen med en 45 graders vinkel som peker bort fra det målte spekteret av trimmen.

5.

Klipp motsatte ender av hvert stykke trim etter situasjonen i den andre enden av veggen. Hvis den slutter på et utvendig hjørne, danner det slik at det peker bort fra trimmen; hvis den slutter på et innvendig hjørne, måter det slik at det peker mot trimmen; hvis den slutter flatt mot en vegg, kutt den rett over.

6.

Hold de to stykkene på trimmen på veggen, mens de ytre kuttene støter mot hverandre på utsiden hjørnet. Skyt negler med trimmeren hver fot eller så langs de øvre og nedre kantene av begge deler for å sikre dem.

Tips og advarsler

 • Bruk vernebriller når kutting og spikring i trimstøping.
 • For trimstøpeinstallasjon betyr et 'utvendig hjørne' ikke et hjørne som er ute. Det betyr et hjørne som støter ut i et rom, som på kanten av en skorstein eller et skap. trimstøping ligner på å kutte et innvendig hjørne, med to stykker kuttet på 45 grader for å kombinere for en 90 graders vinkel. Forskjellen er at et utvendig hjørne krever at 45 graders kutt skal være i motsatt retning som en indre hjørne.

  Andre artikkelen

  Hvordan å refinfinere en glassfiber front dør
  Hvordan å designe stål trapper
  Halv baderomsdesign ideer
  Slik fliser under toalett
  Slik fjerner du en Moen Dusjkran
  Hvordan lage et rip gjerde
  Typer av Jigsaw Blades
  Kwikset Dørlås Instruksjoner
  Hvordan lage en dørknap
  Slik installerer du solenergi i et hus
  DIY: Casement Windows
  DIY polyuretanskum isolasjon
  Slik lydisolert et rom billig
  Gipsplanketyper
  Hvordan bygge et nytt skap
  Slik installerer du Beadboard Panel over Tile
  Små baderomsbelysning ideer
  Fotovoltaiske takmaterialer
  Fjerning av kjøkkenskapslim
  Hvordan erstatte gulvbjelker