Hvordan å brette eksisterende betonggulv

Hvordan å brette eksisterende betonggulv 

1.

Lag fargeprøver på samme betongplate. Velg et område som vil ha en annen type gulvfinish på den for ditt utvalgsområde. Tape av 2-fot med 4-fots rektangler for fargeprøvene. Bruk en markør til å merke flekkfargen som brukes for hver prøve.

2.

Rengjør prøvefirkanten med vann og en stiv skrubbe.

3.

Hell flekken på den våte betongen og skrubbe den inn med skrubbebørsten. Flekken vil fizzle som det fungerer i betongen. La gulvet tørke helt før du bestemmer deg for flekkprøven du vil bruke.

4.

Vakuum langs veggens kant for å fjerne støv eller rusk. Bruk malerenes tape og plast for å beskytte veggene fra flekken.

5.

Rengjør platen du planlegger å plette på. Skrape alt på betongoverflaten, for eksempel gips eller lakk. Vær veldig grundig med rengjøringsprosessen; Det vil gjøre forskjellen mellom en rettferdig og fin finish.

6.

Bland 4 liter vann med 1 kopp TSP rengjøringspulver. Hell blandingen på gulvet og skrubbe den i gulvet ved hjelp av en roterende gulvvarmer med en kursskrubber. Ha hjelperen din vakuum oppover vannet med et vått / tørt vakuum rett bak deg. Følg en ekstra hjelper med en mop og bøtte med rent vann for å fjerne rester og striper.

7.

Fyll opp eventuelle store sprekker som vil få smuss og rusk. Bruk en hammer og kald meisel for å fjerne eventuell løs betong. Støv ut springen for å fjerne alt rusk. Bruk en tømmerarbeiders nål til å fylle springen med betonglim, og bruk en fuktig svamp til å tørke av overflødig lim. Bland forankring av betong til en tykk kremkonsistens og arbeid den i springen. La den tørke og skrape den med Den omkringliggende betongen. Bruk en slipgull på gipsplater til fjer i reparasjon med omgivelsene.

8.

Påfør flekken med et trepersonslag. Den første personen arbeider vann på Betongen til å våte området før den andre personen henter flekk over den våte betongen. Den første personen arbeider flekker inn i betongen. Den tredje personen maler deretter flekker i sprekker, sprekker og poengsummer etter den første personen. Dekk hele gulvområdet i på denne måten.

Rengjør gulvet grundig, som i trinn 6, men bruk en liten mengde flytende vaskemiddel og en myk skrubber denne gangen. La gulvet tørke helt før Fortsett til neste trinn.

10.

Seal gulvet med en klar forsegler laget for å gå over merket av flekk som du brukte. Følg instruksjonene på selfangeren for riktig påføring.

Tips og advarsler

 • Beskytt deg selv med hanske, støvler, øyevern og langermet skjorte. Flekken er syre basert.
 • De fleste boliger er bygget på et betong fundament. Påføring av en farget overflate på betongen er svært kostnadseffektiv sammenlignet med å legge fliser, tepper eller tre over betongen. Videre er betong lett å rengjøre og vedlikeholde. Du kan score farget betong, og også matche fargen til rommet ditt. En riktig forseglet og voksbetonggulv er like holdbar som flis eller tre, men vil ha en rikere tekstur enn begge deler.

  Andre artikkelen

  Hvordan tegne en Mosaic Backsplash
  Slik fjerner du betong på verktøy
  Slik fjerner du selvklebende flis
  Stucco Hjem stiler
  Lap Siding Installasjonsverktøy
  Slik bruker du en annen bryterboks
  Hvordan kobler jeg ut sprøytedyser på nye aerosolsprayburer?
  Granitt flis vs. Slab
  SpectraSet Tile Laying Instruksjoner
  Slik tegner vegger og gulv
  Hvordan lage et nytt bad
  Bruk av PTFE-tape
  Slik installerer du en inntrekkbar skjerm
  Slik konverterer du Revit til Dwg og Dwt
  Slik legger du Parkett Self-Stick Vinyl Fliser
  Slik legger du til en vindusplass til et hus
  Instruksjoner for å bygge hagehyller
  Grønne hjem oppvarming alternativer
  Slik reparerer du betong som har blitt regnet på
  Pantry Cabinet Ideas