Fjerner popcorntak

Fjerner popcorntak 

1.

Fjern møbler fra rommet.

2.

Slå av strømmen til rommet på hovedbryterpanelet. Fordi vann brukes til å fjerne den akustiske tekstur, eliminerer dette enhver sjokkfare.

3.

Påfør en kontinuerlig strimmel av malerenes maskeringsbånd til toppen av veggene rundt perimeter av rommet, og holder den øvre kanten av maskeringsbåndet mot takflaten.

4.

Tape lettvekt plastfilm eller plastplater med engangsbruk som brukes til å male til stripen av maskebåndet. Pass på at plasten henger på gulvet for å dekke veggene helt.

5.

Dekke gulvet med 6 mm plastfolie for å beskytte gulvet. plater ca 12 tommer opp hver vegg for å hindre at vann som brukes i takfjerningen, kommer fra underlagsplanker, gulv eller teppe.

Dekke hele gulvområdet med byggepappsin , på toppen av plastplaten. Dette vil minimere plastens slipperiness hvis den blir våt og hjelper med opprydding når prosjektet er fullført.

7.

Fyll en hagesprøyter med rent vann. Spray akustisk takmateriale med vann over et område ca 3 fot firkantet. Sprøyt materialet til det mørkner litt, noe som indikerer grundig metning.

8.

Skrape den akustiske teksten av taket, bruk en bredbladet kittkniv og la det være løsrevet materiale å slippe til gulvet. Bruk vernebriller og en maske under fjerningsprosessen. Arbeid i små områder som kan nås fra en trinnladder til hele takteksturen er fjernet. Tillat fuktighet i taket å tørke.

Fjern eventuelle små biter av taktekstur som fortsatt er igjen på takflaten, ved hjelp av en sheetrock polersander.

p> 10.

Rul palisinpapiret opp, begynn ved romets kanter, for å samle alt det fjernede akustiske teksturmaterialet og kaste bort.

11.

Fjern plastplaten som beskytter veggene og fjern maskeringsstripen.

12.

Slå på strømmen igjen på hovedbryterpanelet.

p>

Tips og advarsler

 • Hvis ditt hjem ble bygget før 1980, ta en liten prøve av det akustiske takmaterialet som er testet for asbestinnhold. Tak som inneholder asbest bør fjernes av en lisensiert ekspert for å sikre at spesifikke regler og prosedyrer følges for riktig avhending av asbest-forurenset byggemateriale.
 • 'Popcorn' tak var en sprayet akustisk takbehandling vanlig for boliger bygget mellom slutten av 1950-tallet til 1980-tallet. Primært brukt i soverom, ganger og ferdige kjellere for sine støyreduksjonskvaliteter, var det teksturerte stoffet utsatt for misfarging, vanskelig å rengjøre og mye av de tidligere søknadene inneholdt asbest, som ble utestengt i 1977 som en helsefare. Det akustiske materialet bør testes for asbestinnhold før man starter prosedyren for fjerning.

  Andre artikkelen

  Travertin Vs. Granitt benkeplater
  Slik fjerner du selvklebende flis
  Hvordan bygge en runde brann pute
  Hvordan bygge et skjult våpenrom i kjelleren
  Hvordan Lim Plastic Trim Board
  Slik installerer du Maple Laminate Floors
  Granittverktøy
  Wood Countertop Ideas
  Slik installerer du Bath Tub Surrounds
  Slik avslutter du Beadboard
  Baderom Remodel Design Ideas
  Hvordan bruke Shims
  Wet Saw Tips
  Hvordan bygge et servantskapskapskap
  Keramisk flis mot Vinyl Gulv
  Bordsagblad Tips
  Måter å legge ut flis
  DIY hjørne hyller
  Slik Strip Concrete Sealer
  Takmonteringsverktøy