En sjekkliste for Kitchen Remodeling

En sjekkliste for Kitchen Remodeling  En av de mest kostnadseffektive remodeling planene et hus kan gjøre er å gjøre om kjøkkenet. Ikke bare gjør kjøkkenet ditt mer effektivt og estetisk tiltalende øke verdien av ditt hjem, det kan i stor grad forbedre og forbedre prosessen med å forberede måltider. Remodeling vil være mye enklere hvis du oppretter en sjekkliste som tar hensyn til visse vanlige problemer som er involvert i denne typen renovering.

Oppvaskmaskin / vaskeromhet

Bestem om oppvaskmaskinen er nær vasken når du planlegger å ombygge og hvis ikke, utarbeide planer om å gjøre dette slik. Selv den beste oppvaskmaskinen fungerer bedre når platene har blitt skyllet først. Du kan også sannsynligvis overføre en haug med skittent kokekar fra servanten til apparatet, og nærhet gjør dette lettere.

Tellermateriale

Gjenspeiler ditt motmateriale dine matlagingsbehov? Ta hensyn til om du bruker telleren til matlaging. Bytt motmaterialet hvis du er utsatt for å lage messer som kan plukke telleren.

Kjøleskapstørrelse

Finner du ofte deg å måtte kaste bort mat fra kjøleskapet fordi du trenger plass til å lagre nyere mat elementer? Hvis det er tilfelle, må dine remodeling planer inkludere muligheten for å få et større kjøleskap eller fryser.

Design og sosial interaksjon

Er ditt nåværende kjøkken designet slik at du blir avskåret fra sosial samhandling når du lager mat? Tenk på remodeling planer som fjerner en vegg eller lage en gjennomgang, slik at du ikke trenger å være isolert mens du lager mat. Du kan bare ønske å omforme kjøkkenet slik at du ser på fjernsynet mens kokken din.

Servering Effektivitet

Er kjøkkenet utformet slik at du må ta ekstra skritt for å få maten til din spisestue? En gjennomføring kan også være nyttig i dette tilfellet. Du kan også vurdere å fjerne eller forkorte en kjøkkenboks rundt hvilken du må alltid reise for å få mat fra kjøkkenet til spisebordet.

Belysning

Gjennomgå kjøkkenets belysning. Mange eldre kjøkken har bare et overliggende lysrør, og dette kan ikke være nok. Overvei å installere anhenglys som gir oppgavebelysning, slik at du kan se bedre på ditt forberedelsessted eller over vasken eller komfyren.

Legge til et pentry

Har du behov for og rom nok til å skape et pantry? Hvis du er den typen person som liker å lagre en klar tilførsel av matvarer, bør du vurdere å sette inn et slags spisekammer med lett tilgang fra kjøkkenet.

Skap

Hvor mye kabinett er for mye? I de fleste kjøkken er dette ikke et spørsmål som til og med må besvares fordi problemet alltid er for lite kabinett. Se på hvor mye plass er bortkastet på kjøkkenet ditt, som kan tas opp ved å legge til skap. Vurder også å installere en kombinasjon av vertikale og horisontale skap, for å bruke alle tilgjengelige mellomrom.

Andre artikkelen

Ideer til å lage en Trailer Veranda
Katedral takbelysning alternativer
Hvordan bygge en tre skuff
Hvordan male over utvendig oljert trefelt
Slik fliser du rundt en toliet
Interiørmalingfarger for et strandhus
Fordeler og ulemper med akryl vask
Hvordan lage dusj gulvfliser
Typer av kjellerkonstruksjon
Hvordan legge til Holland Pavers
Trex fordeler og ulemper
Hva er mursteinfinérkonstruksjon?
Hvordan å koble en ventil hette
Slik installerer du keramisk flis på en betongplate
Slik installerer du grenseverdier
Hvordan sette opp en sprøytepistol
Baderom Vanity Cabinet Installasjonsinstruksjoner
Fordeler og ulemper ved solpaneler
Liste over verktøy for bygging
Hvordan finne baderomsoppbevaring