DIY Corner Bar Cabinet

DIY Corner Bar Cabinet 

Sketch Design

Tillat rom i bardesignet ditt for å inkludere en benkeplate med en liten vask, oppbevaring for briller og drinker under, og et lite kjøleskap innebygd i enheten. Du kan konstruere skapet fra et gammelt antikke skap, bordramme dekket med trefinér eller et kjøkkenskap som er dekket med en benkeplate. Prøv å lage skapet minst 48 inches langt med 36 inches høyt. Det skal være minst 24 tommer dypt for å ha tilstrekkelig serveringsplass.

Opprett bunnkabinett

Mål basenskapet for å tillate et lite kjøleskap eller vinoppbevaringskjøler. Finn ut hvordan du kjører en liten vask med vannlinjer som løper opp fra kjelleren eller gjennom en annen vegg fra kjøkkenet. Du må også installere en dreneringslinje. Men du lager basenskapet, du må installere en diskant for blanding og servering av drinker. Et alternativ er å installere granittfliser med matchende fugemasse for å gi telleren utseendet på solid granitt.

Heng veggskap

Skapet du legger over basen, kan være en annen design eller farge, men du kan knytte den toppskap og base sammen ved å installere matchende dørknapper eller støping på dørfronter. Du vil sannsynligvis ha det øverste skapet for å få glassdører til å vise glassvarer eller vinflasker. Et annet alternativ, hvis kabinettet har avtagbare paneler, er å bruke kobberplater i de midterste delene av dørene.

Inkluder lagringsfunksjoner

Du kan bygge en hylle for å plassere kurver over diskplassen for oppbevaring av servietter, korkskruer eller spesielle smaksstoffer. Hvis veggskapet ditt er plassert høyt nok, kan du installere et metallstativ for vindusglass som skal lagres på hovedet. En lat Susan caddy kan også plasseres i underskapet. Revolvende hyller kan holde en isbøtte, oppskriftsbøker eller en blender i et hjørneområde som er vanskelig å nå.

Legg til barstoler

På ytre side av hjørneområdet kan du konstruere en faktisk spisestang til omgir hjørneskapet. Legg til et par barstoler ved telleren som vender inn i hjørnet. Et annet alternativ er å bygge en bar som serverer teller for å sitte ned for en matbit langs veggen ved siden av barskapskapet. Et veggspeilet bak baren plass kan legge til mye atmosfære på rommet også. Det er lett å lage et serveringsrom for drinker og snacks i et ubrukt hjørne av kjøkken, stue eller familierom. Du trenger ikke mye plass, men du må planlegge hvordan du bruker hver kvadrat tomme av Plassen for maksimal fordel. Et barskapskap kan være laget av mange forskjellige typer nytt eller resirkulert materiale. Det kan gjøres til å skille seg ut som et særegent møbel.

Andre artikkelen

Den beste måten å skjule høyttalerledninger på
Slik forlenger du en forlengelsesstige
Hvordan identifisere Asbest Ceiling Tiles
Ideer til hjemmefravær
Slik monterer du skap på en betongmur
Roof Shingle Alternativer
Solar Power Assisted Houses
Instruksjoner for å legge laminatgulv
DIY Dørstøping
Verktøy som brukes til skulpturmetaller
Den billigste måten å bygge din egen hjemme ramme
Solar Hot Water Act
Slik installerer du Vinyl Sheets
Hvordan bygge et hus i Queensland
Slik installerer Baseboards u0026 Shoe Molding
Typer House Roofing
Slik legger du travertinfliser
Slik bruker du et dusjlys
Moderne Backsplash Ideas
Materialer å bygge en uteplass