Bruk av brannmur

Bruk av brannmur  Brennstene er laget av brann leire, som er en typisk gjørme leire, som har et høyt alumina innhold. Brann ler har et ekstremt høyt smeltepunkt, og det brukes også i mange høyvarmeprogrammer. Brann leir er normalt lys og hvitaktig i farge, og så er også brennstene.

Kilner

Potteryovner krever svært høye temperaturer for å riktig fortyre leiren og gjøre den ikke porøs. Brennstene er vanligvis brukt som enten hele ovnen strukturen, eller for det indre laget av ovnen, der den mest varme er til stede. Høyere aluminiumoksydinnholdsmaterialer (ca. 40 prosent) kreves for den indre overflaten av ovner som trenger å brenne raku ware og steinvarer, som når temperaturer på henholdsvis 1800 og 2100 grader Fahrenheit. Myke brennstene brukes ofte til å blokkere ovndørene under avfyring, da de er mindre holdbare for permanent konstruksjon, og gir lett fjernet isolasjon for ovnsdøren. Peiser Peiser bruker ofte brennstene i indre brannboks for å isolere mot varmeskader på omgivende vegger, og for å holde mantelen og ytre peisen relativt kjøligere. Ved peiser er brennstoff med aluminiumoksydinnhold på rundt 18 til 20 prosent tilstrekkelig.

Vedfyrte ovner

Vedfyrte ovner, som tradisjonelle pizzaovner, bruker vanligvis brennstoff i den indre konstruksjonen rundt ovnen . Brennstene brukes i matlagingsgulvet samt kuppelen eller taket på pizzaovner, og er i stand til å motstå termisk sykling (hurtig oppvarming og avkjøling) som vedfyrte ovner opplever. Ved å bruke brennstene i vedfyrte ovner gjør ovnen sist mye lengre, og de kan lett tåle den gjennomsnittlige 900 grader Fahrenheit som disse ovner kommer til.

Liners / Insulators

Brennstene brukes mye som isolatorer og liners i alle typer vedfyringsovner, små ovner og til og med industrielle ovner. Eldfaste murstein, som brennstene noen ganger kalles, brukes i storovner fordi de har lav varmeledningsevne og isolerer varmen fra ovnen, noe som gir den dobbelte fordelen av å gjøre ovnen varmere og mer effektiv, samt å beskytte utsiden av ovn fra overflødig varme.

Andre artikkelen

Hvilken målerør er nødvendig for 20 ampere?
Badekar Tile Design Ideas
Typer av skjermdør maskinvare
Hvordan sette et gjerde på en Sears Bordsag
Composting Toilets u0026 Lukt
Instruksjoner for å bygge en Pergola
Hvordan male Wooden Kitchen skap
Gulvmaling Slipingstips
PEX Pipespesifikasjoner
Slik rengjør du Resin Off Saw Blades
Hvordan kutte murstein til peis
Instruksjoner for hvordan du installerer en innerdørsenhet
Home Lighting Alternativer
Slik oppdaterer du utsiden av et hus fra midten av århundre
Hvordan lage en brannsikker vegg
Spørsmål om Fiberglass Windows
Hvordan passe et vinyl gulv
Slik isolerer du utvendige murvegger
Briton Door Closer Installasjonsinstruksjoner
Hvordan bygge garasje veggen skap